Δυναμικά και στιβαρά grooves, σφιχτές heavy κιθάρες και αυθεντικό rock attitude: οι stoner psychedelic rockers 1000Mods, μία από τις σημαντικότερες και πιο

ενεργές rock μπάντες του σήμερα, κυκλοφορούν αισίως από την Catch The Soap Productions και τη γερμανική Kozmik Artifactz το ντεμπούτο τους δίσκο (σε CD και βινύλιο αντίστοιχα) , με τίτλο “Super Van Vacation”.

Την κυκλοφορία του “Super Van Vacation” θα γιορτάσουν με την προγραμματισμένη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία, την οποία και θα εγκαινιάσουν με ένα μοναδικό free live release show στις 29 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του An Club.

Μαζί τους θα βρίσκονται οι heavy/stoner rock ROUTES και οι sludgey stoners SADHUS.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Το live ξεκινάει αυστηρά στις 21:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

1000MODS

Δημιουργήθηκαν το 2005, ενώ το line-up τους σταθεροποιείται ένα χρόνο αργότερα. Από τότε έως και σήμερα έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες ζωντανές εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η αυθεντική rock δυναμική και φρεσκάδα τους, αλλά και η πεισματική εμμονή τους με τον old school vintage εξοπλισμό και ήχο, κέρδισε αμέσως το κοινό, δημιουργώντας έναν μεγάλο και φανατικό πυρήνα οπαδών και φέρνοντάς τους στη σκηνή μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου stoner rock σκηνικού: οι εμφανίσεις τους πλάι στους Brant Bjork, Colour Haze, My Sleeping Karma και Radio Moscow αποθεώνονται από κοινό και Τύπο, αναδεικνύοντάς τους σε ένα από τα καλύτερα live rock σχήματα της σκηνής.

Έχοντας ήδη την εμπειρία 3 πετυχημένων κυκλοφοριών (το αυτοχρηματοδοτούμενο “Blank Reality” EP, το 7\’\’ “Liquid Sleep” EP και την limited split tape με τους Γερμανούς Wight) αλλά και με τη βοήθεια των εμβληματικότερων μορφών του ευρύτερου doom/psychedelic στερεώματος – ο δίσκος ηχογραφήθηκε από τον θρυλικό Billy Anderson (παραγωγό των Sleep, Cathedral, Eyehategod, High On Fire, Om, Melvins μεταξύ άλλων) και το artwork επιμελήθηκε το μοναδικό επιτελείο Malleus Art Rock Lab – οι 1000Mods δημιούργησαν ένα σαρωτικό ντεμπούτο, έναν heavy rock ογκόλιθο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος σε κανέναν λάτρη της αυθεντικής rock&roll!