Από φέτος, ο ΟΤΕ TV στηρίζει ως μεγάλος χορηγός το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, δίνοντας το παρών σε έναν από τους σημαντικότερους και πιο δημοφιλείς για το σινεφίλ κοινό κινηματογραφικούς θεσμούς της χώρας μας. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο φεστιβάλ, ο ΟΤΕ TV προσφέρει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να κερδίσουν 100 διπλές προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσουν μία ταινία της επιλογής τους στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας.  

Το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου με τη «Νιότη» του Πάολο Σορεντίνο και, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, θα προσφέρει ένα πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα με ταινίες σε πρώτη προβολή, ανεξάρτητες παραγωγές, σπάνια φιλμ και θεματικά αφιερώματα, ελληνικές ταινίες και ντοκιμαντέρ. Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο www.aiff.gr.

Για να μπουν στην κλήρωση για τις 100 διπλές προσκλήσεις, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα πρέπει να εγγραφούν -σε περίπτωση που δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι- στο newsletter του OTE TV και να απαντήσουν σε μία ερώτηση για το φεστιβάλ [1].  

Με ένα μεγάλο μπουκέτο καναλιών, ο OTE TV προσφέρει πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει από blockbusters και ταινίες σε πρώτη προβολή μέχρι βραβευμένες παραγωγές και αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, ντοκιμαντέρ και ελληνικό σινεμά. Επίσης, ο ΟΤΕ TV ενισχύει την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή μέσα από τις συμπαραγωγές του και υποστηρίζει τα μεγάλα κινηματογραφικά γεγονότα της χώρας μας.

Ο Όμιλος ΟΤΕ στηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας εδώ και μία δεκαετία.[1]           Η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνεται στον ΙΑΝΟ, καθημερινές και Σάββατο (10:00-18:00). Σε περίπτωση που τα εισιτήρια της ταινίας που έχει επιλέξει ο νικητής έχουν εξαντληθεί, μπορεί να επιλέξει άλλη ταινία του φεστιβάλ.