Οι 10 Code λίγο πριν κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο επιστρέφουν στην σκηνή του six d.o.g.s το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 και συναντώνται για πρώτη φορά με τους My Oblivion, με τους οποίους θα μοιραστούν σε λίγες εβδομάδες και την σκηνή του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς.

Οι 10 Code είναι οι Πέτρος Ποταμιάνος (κιθάρα, φωνή), Απόστολος Μπουλές (κιθάρα), Στέφανος Σακελλαρίου (τύμπανα) και Γιώργος Παρασκευόπουλος (μπάσο). Οι δύο πρώτοι είχαν παίξει μαζί στους Playground (Jumping Fish Μαρτίου 2010), ως 10 Code όμως εμφανίστηκαν με καινούργιο, αμιγώς κιθαριστικό υλικό τον Νοέμβριο του 2011. Το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Τhe Connection EP”, που έγινε δεκτό με πολύ καλές κριτικές από τον εγχώριο μουσικό Τύπο.

Τον Οκτώβριο του 2013, το “The Connection EP” έγινε featured κυκλοφορία από το Jamendo, την μεγαλύτερη παγκοσμίως ψηφιακή πλατφόρμα εναλλακτικής διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων για ανεξάρτητους καλλιτέχνες, ενώ το “Superman’s Cape” ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας “most popular songs” της υπηρεσίας, με πάνω από 300.000 ακροάσεις και περισσότερα από 55.000 downloads.

Τον Μάιο του 2014 κυκλοφόρησε το single “Transmitter” με το ομώνυμο κομμάτι και το bonus track “Today”, ως δείγμα του ολοκληρωμένου album τους που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015.

Οι My Oblivion δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 2014 στην Αθήνα. Κινούνται στο χώρο της εναλλακτικής σκηνής με μελωδίες που εναλλάσσονται με δυνατά κιθαριστικά ξεσπάσματα, ενσωματώνοντας παράλληλα αρκετά ηλεκτρονικά και ψυχεδελικά στοιχεία. 

Δημήτρης Φουκαράκης – Φωνή, κιθάρα

Γιώργος Τσουτσάνης – Κιθάρα

Πολίνα Θεοφανοπούλου – Πλήκτρα/synths

Άλκης Μπλουκίδης – Μπάσο

Ιορδάνης Πίττας – Τύμπανα