Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσιάζει μια εντελώς νέα γενιά συστημάτων Ράδιο-CD και player ψηφιακών μέσων, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα θέσουν νέα πρότυπα στους τομείς της ηχητικής ποιότητας, των χαρακτηριστικών, της ευχρηστίας και της συνδεσιμότητας.

Η σειρά των Ράδιο-CD περιλαμβάνει πέντε νέα μοντέλα, ξεκινώντας από το εισαγωγικού επιπέδου DEH-1800UB*, τα DEH-2800UI, DEH-X3800UI και DEH-4800BT, και φτάνοντας έως το μοντέλο DEH-X5800BT. Η σειρά player ψηφιακών μέσων MVH περιλαμβάνει τρία μοντέλα: MVH-180UB, MVH-180UI** και MVH-X380BT.

Σχεδίαση με γνώμονα τη λειτουργικότητα

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν επανασχεδιασμένη οθόνη LCD 13 ψηφίων, η οποία παρουσιάζει περισσότερες πληροφορίες από ποτέ άλλοτε. Είναι επίσης πιο ευανάγνωστη, από κάθε γωνία. Επιπλέον, τα DEH-X3800UI και DEH-X5800BT διαθέτουν τη Λειτουργία Προσαρμογής Χρωμάτων της Pioneer, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να επιλέγει από περισσότερα από 200.000 χρώματα RGB, τόσο για την οθόνη LCD όσο και για τον φωτισμό των πλήκτρων.

Η κομψή, μοντέρνα εμφάνιση των νέων συστημάτων της Pioneer είναι αποτέλεσμα μιας διεξοδικά μελετημένης σχεδιαστικής προσέγγισης με γνώμονα τη λειτουργικότητα (form follows function). Ο σχεδιασμός του εμπρός πάνελ, με το διαφορετικό στυλ των πλήκτρων, περιλαμβάνει κουμπιά συντόμευσης για τις λειτουργίες τηλεφώνου και ισοσταθμιστή. Η βελτιωμένη διάταξη των πλήκτρων επαυξάνει το επίπεδο ευχρηστίας.

Κορυφαία ποιότητα ήχου

Όλα τα μοντέλα της σειράς DEH διαθέτουν μονάδα CD η οποία διαβάζει τυπικά CD, καθώς και δίσκους CD-R/RW. Ωστόσο, τα ‘mechfree’ συστήματα MVH είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες των μουσικόφιλων που προτιμούν να χρησιμοποιούν κυρίως smartphone και υπηρεσίες streaming ως πηγές μουσικής.

Τα νέα συστήματα DEH/MVH διαθέτουν ενσωματωμένο δέκτη FM με RDS, ενώ τα περισσότερα μοντέλα μπορούν να αναπαράγουν αρχεία AAC, WMA, MP3 και WAV, ή ακόμη και αρχεία FLAC με συμπίεση χωρίς απώλειες.

Η αποκλειστική λειτουργία Advanced Sound Retriever της Pioneer αποκαθιστά αυτόματα τις αρμονικές που χάνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης του ήχου, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την εμπειρία ακρόασης.

Τέλος, ο υψηλών προδιαγραφών μετατροπέας D/A 24-bit και ο δυναμικός ενσωματωμένος ενισχυτής MOSFET 4 x 50 Watt διασφαλίζουν ότι κάθε λεπτή απόχρωση της μουσικής αναπαράγεται χωρίς παραμόρφωση και με πλήρη δυναμική.

*Το μοντέλο DEH-1800UBG είναι η ίδια συσκευή με το DEH-1800UB, αλλά έχει πράσινο φωτισμό και λευκή οθόνη LCD. Το μοντέλο DEH-1800UBB έχει κόκκινο φωτισμό και μπλε οθόνη LCD.

**Το μοντέλο MVH-180UB αναπαράγει μουσική μόνο από USB. Το μοντέλο MVH-180UI διαθέτει λειτουργία Άμεσου Ελέγχου iPod/iPhone. Το μοντέλο MVH-180UBG έχει πράσινο φωτισμό και λευκή οθόνη LCD.

Εκτεταμένες λειτουργίες USB

Η είσοδος USB στο εμπρός πάνελ προσφέρει Άμεσο Έλεγχο* iPod και iPhone, επιτρέποντας την αναζήτηση και επιλογή με ασφάλεια καλλιτεχνών, άλμπουμ και λιστών αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς ελέγχου του συστήματος Pioneer. Ωστόσο, η βελτιωμένη είσοδος USB έχει επίσης να προσφέρει πολλά και σε χρήστες συσκευών Android. Έχει προστεθεί μια νέα δυνατότητα για την υποστήριξη του προτύπου Android Open Accessory 2.0 (AOA 2.0), το οποίο είναι σχεδιασμένο για συσκευές με Android 4.1 (ή νεότερη έκδοση). Τέλος, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι η λειτουργία φόρτισης των smartphone κατά τη σύνδεση, χάρη στην παροχή ρεύματος 1A από τη θύρα USB.

Τα νέα συστήματα Pioneer διαθέτουν ορισμένες προηγμένες επιλογές διασύνδεσης μέσω USB. Η ‘App Playback’ είναι μια λειτουργία βασιζόμενη στη σύνδεση USB, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει μουσικές εφαρμογές που τρέχουν σε ένα τηλέφωνο Android ή iPhone απευθείας από την κεντρική μονάδα της Pioneer. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα εμφάνισης πληροφοριών για το κομμάτι, τον καλλιτέχνη και την εφαρμογή** στην οθόνη της κεντρικής μονάδας ενόσω αναπαράγεται η μουσική.

Προηγμένη επικοινωνία Bluetooth

Οι προηγμένες δυνατότητες Bluetooth των DEH-4800BT, DEH-X5800BT και MVH-X380BT επιτρέπουν τη σύνδεση δύο τηλεφώνων Bluetooth ταυτόχρονα. Αυτό δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συνδέσει το προσωπικό και το επαγγελματικό του τηλέφωνο ή το τηλέφωνό του και το τηλέφωνο ενός επιβάτη. Φυσικά, υπάρχει επίσης δυνατότητα αναζήτησης αρχείων και streaming μουσικής μέσω Bluetooth από ένα συνδεδεμένο τηλέφωνο iPhone ή Android***.

Όταν χρησιμοποιείται η σύνδεση Bluetooth για τηλεφωνική επικοινωνία με ανοικτή συνομιλία, η τεχνολογία Wide Band Speech διασφαλίζει ότι η φωνή του χρήστη θα ακούγεται πιο καθαρά και θα γίνεται καλύτερα κατανοητή.

MIXTRAX

Η διάσημη τεχνολογία MIXTRAX της Pioneer συνδυάζει τα αγαπημένα κομμάτια του χρήστη προσθέτοντας εφέ DJ, ακριβώς όπως θα έκανε και ένας επαγγελματίας DJ. Η τεχνολογία MIXTRAX προσφέρει επίσης εφέ φωτισμού σε συγχρονισμό με το τέμπο των κομματιών. Η τεχνολογία MIXTRAX είναι διαθέσιμη στα μοντέλα DEH-X3800UI, DEH-X5800BT και MVH-X380BT.

(Το μοντέλο MVH-X380BT δεν διαθέτει εφέ φωτισμού MIXTRAX, καθώς δεν έχει λειτουργία προσαρμογής χρωμάτων.)

* Όλα τα μοντέλα εκτός των μοντέλων ‘UB’.
* *Αυτή η λειτουργία εξαρτάται από την εφαρμογή.
*** Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο με το πρωτεύον συζευγμένο τηλέφωνο

Τα Apple, iPhone και iPod είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Το Android είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.

Το λεκτικό σήμα Bluetooth αποτελεί σήμα κατατεθέν της Bluetooth SIG, Inc. και κάθε χρήση του σήματος αυτού από την Pioneer γίνεται κατόπιν αδείας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.intersys.gr