Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου οι ομάδες Steam Athens, SSFR, ATH KIDS & Black Athena ενώνουν την εμπειρία και τα killer tracks τους με το καλύτερο ηχοσύστημα της πόλης, powered by Void Acoustics. Oι operators και Guests του 0-808-ΒASSLINES εξυπηρετούν αυτούς που έχουν ανάγκη για χαμηλές συχνότητες και φρέσκο ήχο.

Η Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ανήκει στη Juliet Fox, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Steam Athens.

Το δυναμικό techno κορίτσι της Drumcode έρχεται για μία και μοναδική βραδιά για να επιβεβαιώσει ότι είναι από τις καλύτερες ανερχόμενες djs και μουσικές παραγωγούς παγκοσμίως. Η εκρηκτική της συνεργασία με τον Ramiro Lopez είχε ως αποτέλεσμα δύο “ύμνους” της techno, το «Twisted» και το «Come Closer» – ένα από τα ξεχωριστά κομμάτια του Adam Beyer στα dj sets του.

Στην πρώτη της παγκόσμια περιοδεία κάνει στάση και στην Ελλάδα για να παρουσιάσει ένα dj set δυναμίτη!

​Το χορευτικό τριήμερο κλείνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου με τον Ismael Rivas στα decks.

Ο Ismael Rivas, ένας​ από τους δημοφιλέστερους Ισπανούς djs και παραγωγούς της tech house έρχεται​ για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Α​γαπημένος των clubbers και αναγνωρισμένος από τους κορυφαίους του χώρου, δίνει το παρόν στα μεγαλύτερα clubs και festivals του κόσμου, όπως τα Ministry of Sound in Spain, Pacha, Space Miami και φυσικά το φεστιβάλ-έπος Rock in Rio! ​

​Μ​ε εκατοντάδες κυκλοφορίες σε δημοφιλή labels, ο π​ρωτοπόρος της progressive House, μετρά ήδη δώδεκα χρόνια πετυχημένης πορείας και μουσικής εξέλιξης.

Ο Ismael, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, έρχεται να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να μας μεταφέρει στο μέλλον!

Τη βραδιά πλαισιώνουν οι Mikee και Dio Jr.

See you on the dancefloor!