Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Knot Gallery: Στυλιανός Τζιρίτας UNIT και Stephen Fleming

Knot Gallery: Στυλιανός Τζιρίτας UNIT και Stephen Fleming

Οι Σ .Τ. UNIT προσπαθούν να μετουσιώσουν αστικές νευρώσεις σε ηχητικά πεδία. Εκφραζόμενοι σε ελληνική γλώσσα περιπλέκουν την ανάμνηση


του χωμάτινου εδάφους, τη λαογραφία, τον εκτενή φουτουρισμό και τα ηθικά ερωτήματα με ηχοδομές που αντανακλούν την προθανάτια αγωνία.

 

Οι Σ. Τ. UNIT που θα εμφανιστούν την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στη Knot Gallery, ποιούν rock n roll και όχι avant garde και διάφορες άλλες αστικές κουταμάρες. Αφήνουν τα ηνία των τεχνών σε προύχοντες και διάττοντες.

 


Ενδιαφέρονται για τη φήμη, τον ακραιφνή σαρκισμό και την Καντιανή σκέψη.

 

Έργα & Ηχογραφήσεις σε εξέλιξη

Σκυλόψαρα εν Διαστάσει

Προκρούστης

Τέλμα Αστικών Συνηθειών

Στέλιος Εφεντάκης, Εφαρμογές Κιθάρας

Βαγγέλης Κουτσιούρης, Μπασσογραμές

Θωμάς Χαβαλές, Saignement des Bandes Magnetiques

Στυλιανός Τζιρίτας , Κλαρινέττο/Λαρύγγι/Διεύθυνση
 
 

 

Stephen Fleming (Cosmic Rough Riders)

Ως τραγουδιστής και κιθαρίστας των Cosmic Rough Riders ο Stephen Fleming συνδυάζει τις Βρετανικές και ειδικότερα Σκωτσέζικες μουσικές παραδόσεις με vintage Americana και West Coast ήχους. Με την Poptones του θρυλικού Alan McGee (Oasis, The Hives etc) και τη Warner Music κάνουν 4 UK top 40 επιτυχίες , πωλούν πάνω από 150,000 δίσκους και περιοδεύουν σε όλη την Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία παίζοντας στα μεγαλύτερα παγκόσμια festival αλλά και ως support με τους: Black Crowes, Ocean Colour Scene, Stereophonics, Paul Weller, Robert Plant, Lenny Kravitz και U2.

Σχετικές ειδήσεις
Λάκης Παπαδόπουλος: Ζωντανή ηχογράφηση από το Ηρώδειο
15.07.2016 09:52
Σε ένα κατάμεστο – sold out - Ηρώδειο, τη Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, έγινε η μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στα παραπάνω από 35 χρόνια πορείας του Λάκη Παπαδόπουλου στην ελληνική μουσική σκηνή.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.
Ένα όνειρο μαγευτικό στην Αθηναΐδα
25.04.2016 15:48
Ο Πολυχώρος Αθηναΐς φιλοξενεί την Μάρα Θρασυβουλίδου και τον Γιώργο Νιάρχο οι όποιοι θα παρασύρουν σε ένα ταξίδι στην ελληνική οπερέτα και το καλό ελληνικό τραγούδι.
Οι Γερμανοί kraut rockers Camera σε mini ελληνική περιοδεία
31.03.2016 15:41
Οι Βερολινέζοι Camera επιστρέφουν στην Ελλάδα για τέσσερεις εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα, μετά από την δυναμική εμφάνιση τους στο Plissken Festival του 2012.
Μεταξύ Ήχου και Σιωπής: Μουσική βραδιά με τον Χάρη Λαμπράκη στην Kourd Gallery
26.11.2015 14:35
Με αφορμή την έκθεση του Δαυίδ Μπενφοράδο «Μεταξύ Ήχου και Σιωπής» στην Kourd Gallery, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 20.00 σε μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία ο μουσικός Χάρης Λαμπράκης θα συνομιλήσει παίζοντας Νέϋ με τα έργα του Δαυίδ Μπενφοράδο.