Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Άγαμοι Θύται… Αλλιώς δεν γίνεται, Έτος β’: Τελευταία παράσταση

Άγαμοι Θύται… Αλλιώς δεν γίνεται, Έτος β’: Τελευταία παράσταση

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι μετά από ενάμιση χρόνο παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και παρόλο που ...

ανακοινώθηκε το τέλος των παραστάσεων, οι φίλοι τους παραμένουν πολλοί. Προς ικανοποίηση λοιπόν του λαϊκού αιτήματος, οι Άγαμοι Θύται θα δώσουν ακόμη μια παράσταση στο Ζυγό το Σάββατο 15 Ιανουαρίου διότι ως γνωστόν ή σαρκάζουμε ή βουλιάζουμε. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

 

Σαρωτικοί με διαφανείς κουκούλες, τρύπιες χύτρες ταχύτητας, λαχανί και πράσινη ανάπτυξη, ανελέητοι σαν ΣΔΟΕ της σάτιρας και λυρικοί σαν νέοι υφυπουργοί περιβάλλοντος, ξαναβγαίνουν μπροστά για να διεκδικήσουν μερίδιο δημοσιότητας στις δημοσκοπήσεις.

Με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο γενικό κουμάντο, όπως πάντα, και με την αρωγή της ιστορικής φράξιας των Δημήτρη Σταρόβα, Ρούλας Μανισάνου, Στάθη Παχίδη, Χρήστου Μητρέντζη.

Μαζί τους κι εξ αδιαιρέτου οι: Ταξιάρχης Χάνος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Χρύσανθος Καγιάς, Ελευθερία Κόμη και οι Cabaret Balkan, σε μια δυναμική, υπερκομματική συνεργασία, με πνευστά, μπουριά, και άλλα όπλα μαζικής ηχητικής καταστροφής, με γενικό σύνθημα: ή σαρκάζουμε ή βουλιάζουμε.

Η παράσταση συνδυάζει το κωμικοτραγικό με το ημι-υπαίθριο μουσικοχορευτικό στοιχείο. Η ενεργητική συμμετοχή του κοινού και το παθητικό κάπνισμα επιτρέπονται. Τιμές συνετές, με πλαφόν.

Οι Άγαμοι Θύται θα εμφανίζονται στο Ζυγό από τις 5 Νοεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.


Διανομή επικρατείας

Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Κείμενα: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Κλήμεντος, Χρήστος Τολιάδης, Ταξιάρχης Χάνος.
Χορογραφίες: Μπέσυ Μάλφα, Ελευθερία Κόμη.
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Στεφανίδης, V. Gatz.
Παραγωγή: Νίκος Στεφανίδης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Ψαθάς

Σχετικές ειδήσεις
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για μία τελευταία παράσταση στον
21.12.2016 11:35
Το "Φορτηγό" που παρουσιάστηκε για 4 βραδιές στον Παρνασσό, και πήρε παράταση για δύο ακόμη, ολοκληρώνεται με μία τελευταία παράσταση την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016. Ακριβώς στη μέση των Χριστουγέννων.
Agamoi Thytai Selfie στο Θερινό Χάραμα Πάτρας
29.06.2016 14:11
Οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ παρουσιάσουν ΟΙ AGAMOI THYTAI SELFiE στο Θερινό Χάραμα στην Πάτρα την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016.
Οι Άγαμοι Θύται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
24.06.2016 13:13
Η Πολιτιστική & Αθλητική Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» παρουσιάζει τους ΑΓΑΜΟΥΣ ΘΥΤΕΣ και τους συνεργαζόμενους Σπύρο Παπαδόπουλο και Κώστα Μακεδόνα το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου στις 21:30.
Οι
16.06.2016 15:01
Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 οι Άγαμοι Θύται θα βρίσκονται στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης με την παράσταση «AGAMOI THYTAI “Selfie”».
Η συγκινητική επιστροφή της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη
19.04.2016 13:00
Την Παρασκευή 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του νέου κύκλου παραστάσεων της Φόνισσας, στην Αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της, η όπερα του Γιώργου Κουμεντάκη προκάλεσε συγκίνηση και ενθουσιασμό στο κοινό, το οποίο αποθέωσε όλους τους συντελεστές της παραγωγής.