Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Alma Libre

Alma Libre
Δεκατρείς εικαστικοί καλλιτέχνες εκθέτουν τα έργα τους στον φιλόξενο χώρο του Φουαγιέ του Θεάτρου στο Κολλέγιο Αθηνών

Προσφέροντας στους φιλότεχνους ένα πολύχρωμο παράθυρο ελευθερίας από το γκρίζο που μας επιβάλλεται στις μέρες μας.

Με ιδεολογική πλατφόρμα το γεγονός ότι σε δύσκολους καιρούς η εικαστική Τέχνη και διαπραγμάτευση αποτελούσε πάντα διέξοδο και καταφυγή από το βάρος της καθημερινότητας, η έκθεση “Alma Libre” («Ελεύθερη Ψυχή») θα προσπαθήσει να δώσει τη δική της πνοή στις καθηλωμένες ψυχές. 

Η έκθεση θα παρουσιαστεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2010 και διοργανώνεται από την SxS Fine Art Coordinators. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο διακεκριμένος ιστορικός-κριτικός Τέχνης Δρ. Λεόντιος Πετμεζάς θα προσεγγίσει θεωρητικά το έργο των καλλιτεχνών.


Συμμετέχουν οι εικαστικοί (αλφαβητικά):

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ, ΚΟΡΙΝΝΑ, ΕΛΕΝΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ, ΚΙΚΗ ΚΩΣΤΑΙΝΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΝΗΣ, ΡΟΥΛΑ PAPPAS – ΤΣΙΩΤΑ, ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ, ΑΚΗΣ ΤΟΠΑΛΗΣ, ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΤΣΙΛΙΚΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΧΩΡΕΜΗ


Τιμητική παρουσία: ΜΠΟΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

Σχετικές ειδήσεις
Προσοχή στο κενό: ομαδική έκθεση στη γκαλερί Alma
23.11.2016 15:50
Η αίθουσα τέχνης ALMA παρουσίαζει την ομαδική έκθεση «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ», σε επιμέλεια Χρίστου Χριστοφή. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Tρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016, στις 20:00.
Εμμονές και Σύμβολα: έκθεση της Βάνας Φερτάκη στην Alma Gallery
07.09.2016 12:25
Μια ξενάγηση στην ιδιαίτερη εικαστική γλώσσα της Βάνας Φερτάκη επιχειρεί η έκθεση “Εμμονές και Σύμβολα” που θα εγκαινιαστεί στη gallery alma, στην Αθήνα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20.00.
Ενδιάμεσα: έκθεση της Μανταλίνας Ψωμά στη γκαλερί Alma
15.04.2016 15:05
Η Μανταλίνα Ψωμά παρουσιάζει στην ατομική της έκθεση στην Γκαλερί ALMA στα Τρίκαλα, έργα από την δουλειά των τελευταίων δύο ετών.
A Sound Mind in a Sound Body: ομαδική έκθεση στην Alma gallery
06.04.2016 12:30
Η Alma Gallery στην Αθήνα υποδέχεται την ομαδική έκθεση “A Sound Mind in a Sound Body”: τέσσερις νέοι εικαστικοί παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή για μια σύγχρονη ανθρωποκεντρική ζωγραφική μέσα από έργα και σχέδια με μολύβι, μελάνι και κάρβουνο.
Έκθεση του OpenArtCodeGroup στη Βενετία
26.01.2016 10:28
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, εγκαινιάζεται στην καρδιά του πολιτιστικού κέντρου της Βενετίας, στο ιστορικό κτίριο Palazzo Cavalli Franchetti, η έκθεση του OpenArtCodeGroup στην οποία 10 σύγχρονοι, σημαντικοί εικαστικοί σε συνεργασία με την Ιστορικό Τέχνης και Τεχνοκριτικό κα Έμμυ Βαρουξάκη εκθέτουν έργα τους μαζί με 38 ακόμη εικαστικούς από όλο το κόσμο.