Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Welcome to the dance floor

Welcome to the dance floor
Χιλιάδες άνθρωποι από 340 πόλεις σε 57 χώρες θα πιαστούν νοερά χέρι χέρι και θα δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο χορευτικό link ειρήνης. Το Earthdance 2007, επισκέπτεται φέτος Αθήνα, Σαντορίνη και Κέρκυρα για ένα ξέφρενο πάρτι.

Χιλιάδες άνθρωποι από 340 πόλεις σε 57 χώρες θα πιαστούν νοερά χέρι χέρι και θα δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο χορευτικό link ειρήνης. Το Earthdance 2007, επισκέπτεται φέτος Αθήνα, Σαντορίνη και Κέρκυρα για ένα ξέφρενο πάρτι.

Η Αθήνα για τρεις ημέρες σε δύο stages με 70 καλλιτέχνες θα γεμίσει με μουσικές και χορούς για να κάνει κι αυτή τη δική της έκκληση για παγκόσμια ειρήνη.

Ενας υπαίθριος κινηματογράφος θα προβάλει αφιερώματα σε μεγάλα φεστιβάλ και στη σύγχρονη ψηφιακή τέχνη, ενώ το μεγάλο αφιέρωμα της φετινής διοργάνωσης θα είναι η έλλειψη νερού, ώστε να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν όσοι παραβρεθούν, για το μεγαλύτερο αγαθό της γης που τείνει να εκλείψει παγκοσμίως.

Το μεγαλύτερο χορευτικό γεγονός θα πάρει σάρκα και οστά από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την ανατολή, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, με χιλιάδες χορευτές, επαγγελματίες και μη, δεν έχει σημασία, να απαιτούν και να υποστηρίζουν το αναφαίρετο δικαίωμα όλων, την παγκόσμια ειρήνη.

Το EarthDance 2007 είναι ένας τέλειος χώρος για όλους προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες, να εμπνευστούν, να εμπνεύσουν και να δώσουν νέα διάσταση στην κάθε μέρα.

INFO
EarthDance 2007
Αθήνα
Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου
Ακτή του Ήλιου, στάση τραμ: Καλαμάκι
Σαντορίνη
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, Beach bar, Παραλία Περίσσας
Κέρκυρα
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, περιοχή Πέλεκα
Είσοδος ελεύθερη
www.earthdance.gr

Σχετικές ειδήσεις
Πλάτωνα Απολογία Σωκράτη, του Δήμου Αβδελιώδη στο Θέατρο της ΑΣΚΤ
07.12.2016 14:56
Η συγκλονιστική παράσταση του Δήμου Αβδελιώδη, που ξεκίνησε από πέρσι σαν παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και καθήλωσε χιλιάδες θεατές μετά από sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην Ρουμανία, στην Κύπρο και το Βιετνάμ, όπου αποθεώθηκε από το Διεθνές Διπλωματικό Σώμα 27 Πρεσβειών στην ιστορική Όπερα του Ανόι και έγινε παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός αναδεικνύοντας την αρχαία ελληνική γλώσσα, σε ζωντανή γλώσσα, πρώτη φορά ύστερα από δυόμιση χιλιάδες χρόνια, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, για 15 μόνο παραστάσεις, κάθε Παρασκεύη, Σάββατο και Κυριακή από 16 Δεκεμβρίου 2016.
Το Ιστορικό Αρχείο τιμά με θέατρο την Παγκόσμια Ημέρα Αρχείων
08.06.2016 15:05
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αρχείων και σας προσκαλεί στην εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση «διακόσιες δέκα χιλιάδες οκάδες βαμβακιού ~μια παράσταση στο Αρχείο~», έργο της Ιόλης Ανδρεάδη, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016.
Άνθρωποι από την ομάδα ΟΠΑ στο Altera Pars
24.05.2016 14:17
Η Θεατρική Ομάδα ΟΠΑ παρουσιάζει την παράσταση Άνθρωποι στις 6, 7, 8, 9 Ιουνίου 2016 στο Θέατρο Altera Pars.
Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη: Πρόγραμμα περιοδείας 2016
16.05.2016 15:24
Η παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη», στην αρχαία ελληνική γλώσσα, που ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι σαν παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και καθήλωσε χιλιάδες θεατές μετά από sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην Ρουμανία, στην Κύπρο και το Βιετνάμ - όπου αποθεώθηκε από το Διεθνές Διπλωματικό Σώμα 27 Πρεσβειών στην ιστορική Όπερα του Ανόι κι έγινε παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός αναδεικνύοντας την αρχαία ελληνική γλώσσα, σε ζωντανή γλώσσα, πρώτη φορά ύστερα από δυόμιση χιλιάδες χρόνια- ξεκίνησε περιοδεία από τον Ιούνιο ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό με 60 προγραμματισμένες παραστάσεις, με την στήριξη και υπό την Αιγίδα του ΚΘΒΕ.
Vio•lets της Ειρήνης Καλλιανίδου στο Θέατρο 104
06.05.2016 10:51
Το Θέατρο 104 φιλοξενεί από τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 το έργο της Ειρήνης Καλλιανίδου, με τίτλο Vio•lets.