Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Raised Fist στο An club

Οι  Raised Fist στο An club
Οι Σουηδοί hardcorers επιστρέφουν για μια και μοναδική εμφάνιση, 4 χρόνια μετά την τελευταία τους συναυλία στην Αθήνα,

το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στο An Club. Mετα από ακυρώσεις και μεταθέσεις ημερομηνιών, ο Raised Fist Commander, Alexander, και οι “στρατιώτες” του θα έρθουν το βράδυ του Σαββάτου με ομοβροντίες από ωμό και γρήγορο hardcore.

Οι Raised Fist όντας hardcore σχήμα από το 1993 και έχοντας στο ενεργητικό τους 7 δίσκους  στη Burning Heart, έχει το «όνομα» ως μια από τις πιο ενεργητικές live μπάντες .Φυσικά αυτό τον τίτλο δεν τον έχουν κερδίσει άδικα και σε αυτό έχει βοηθήσει η ‘πορωτικη’ μουσική τους.

Το 2009 κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους Album Veil Of Ignorance που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Εκτός των άλλων το Album συμπεριλαμβάνει το Hit της Χρονιάς: Friends And Traitors.

Πριν τους Raised Fist θα έχουμε την χαρά να απολαύουμε τους Σαλονικιούς Overpain και από την Αθήνα τους  Day Oof .

Σχετικές ειδήσεις
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Ο Δημήτρης Καρράς και ο Φώτης Ανδρικόπουλος στο Ίλιον Plus
20.05.2016 14:29
Τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο μαζί με έξι εξαιρετικούς μουσικούς και την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Ζευγαρά θα απολαύσουμε σε μία μοναδική εμφάνιση στο Ίλιον plus το τελευταίο Σάββατο της Άνοιξης.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Οι Graveyard live τον Ιούνιο στο Gagarin 205
29.02.2016 16:31
Επιτέλους! Τρία χρόνια μετά το θριαμβευτικό sold out στην πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας, οι Graveyard επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Gagarin 205, το Σάββατο 25 Ιουνίου.