Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Φεστιβάλ Αγίου Στεφάνου

Φεστιβάλ Αγίου Στεφάνου
Το ετήσιο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αγίου Στεφάνου που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο

απευθύνεται σ’ ένα πολυάριθμο κοινό που συρρέει στις εκδηλώσεις του. Ειδικότερα για το Σεπτέμβριο του 2010 το 5ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ πραγματοποιείται από την Παρασκευή 10 έως και τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010.


Το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι το ακόλουθο:

Παρασκευή 10/09 : «Να ένας δράκος»: παραμυθόδραμα από τη Θεατρική Ομάδα Αγίου Στεφάνου.

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού - Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγίου Στεφάνου παρουσιάζει τη Θεατρική Παράσταση “Να ένας Δράκος”: κυνηγώντας δράκους που μας απειλούν και μας φοβίζουν, άλλες φορές μέσα από το παραμύθι κι άλλες φορές με όχημα την εξουσία που μας παραμυθιάζει, η παράσταση συναντά τελικά το δράκο που… κρύβουμε μέσα μας.
Είσοδος Ελεύθερη

Σάββατο 11/09: «Λίγες στιγμές με άρωμα…»: μουσικοθεατρική παράσταση με τους encardia και τον Ηλία Λογοθέτη. Η συγκλονιστική ερμηνεία του Έλληνα ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη στα λαϊκά τραγούδια του Ιταλικού Βορρά, σε τέλειο γάμο με τους νότιους ήχους και τη δυναμική των encardia.
Είσοδος Ελεύθερη


Κυριακή 12/09: «Συναυλία λαϊκού τραγουδιού» με τη Γλυκερία, το Γεράσιμο Ανδρεάτο και τη Μελίνα Ασλανίδου. Η Γλυκερία, από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του έντεχνου και λαϊκού, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, που δεν χρειάζεται συστάσεις και η Μελίνα Ασλανίδου, μια φωνή που έχει αποδείξει την αγάπη της για το λαϊκό τραγούδι, παίζουν με το χρόνο ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες που αγγίζουν την ψυχή μας.
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ


Δευτέρα 13/09: «Μουσική βραδιά» με την Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή .
Νέα κορίτσια, που συνολικά, τραγουδάνε σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και διαλέκτους και διαθέτουν πλούσιο ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει τραγούδια ρεμπέτικα και παραδοσιακά, ελληνόφωνα της Κάτω Ιταλίας, ισπανόφωνα, γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλικά fado, τσιγγάνικα, σερβικά, τουρκικά, ρουμανικά, αρμενικά, πομακικά, βουλγαρικά, σεφαρδίτικα, ακόμα και αμερικανικά μπλουζ και τζαζ.
Είσοδος Ελεύθερη

Σχετικές ειδήσεις
Φεστιβάλ «The Island of Love» στη Λέσβο
02.02.2017 16:57
Το The Island of Love είναι ένα διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ, που πραγματοποιείται στη Λέσβο, από 1 έως 14 Φεβρουαρίου, με αφορμή την φιλοξενία των οστών του Αγίου Βαλεντίνου στον Καθολικό Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στη Μυτιλήνη, καθώς και τον διεθνή εορτασμό του ίδιου Αγίου τον Φεβρουάριο.
1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Δήμου Καλλιθέας
19.08.2016 15:29
Το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας φιλοδοξεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να αγκαλιάζει κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης και να μας ψυχαγωγήσει.
3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Συλλόγου Α.Τ.ΟΜΑ
05.07.2016 11:26
Το 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του συλλόγου Α.Τ.ΟΜΑ είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 8 – 9 - 10 Ιουλίου 2016 στον συνεταιρισμό ΜΑΡΚΟ στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.
24ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας στο Αμφιθέατρο Σίβηρης
01.07.2016 12:53
Πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού, θα είναι και φέτος, το Φεστιβάλ Κασσάνδρας, το πλέον σημαντικό και ιστορικό πολιτιστικό φεστιβάλ του καλοκαιριού για την Β. Ελλάδα.
VII Διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ «Λουλούδια της Ρωσίας»
31.05.2016 14:50
Από 1 έως 7 Ιουνίου 2016 στα πλαίσια του Διασταυρωμένου έτους της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποιεί το VII Διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ «Λουλούδια της Ρωσίας».