Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Fax me baby!

Fax me baby!
Τρεις γυναίκες κυριευμένες από έντονα συναισθήματα από τη διεκδίκηση του ίδιου άντρα, ανταλλάσσουν φαξ! Η νέα παράσταση της Εστέρ Βιλάρ Η ζήλια σε τρία φαξ ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Τόπος Αλλού.

Tρεις γυναίκες κυριευμένες από έντονα συναισθήματα από τη διεκδίκηση του ίδιου άντρα, ανταλλάσσουν φαξ! Η νέα παράσταση της Εστέρ Βιλάρ Η ζήλια σε τρία φαξ ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Τόπος Αλλού.


Πως γίνεται τρεις γυναίκες να γνωρίζονται χωρίς να έχουν συναντηθεί ποτέ; Το θέατρο Τόπος Αλλού φιλοξενεί το έργο της Εστέρ Βιλάρ Η ζήλια σε τρία φαξ. Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Αράπογλου.


Τρεις γυναίκες, οι οποίες διεκδικούν τον ίδιο άνδρα, ανταλλάσσουν φαξ μεταξύ τους, χωρίς όμως να έχουν συναντηθεί ποτέ παρ’όλο που μένουν στην ίδια πολυκατοικία. Οι γυναίκες διαφορετικών ηλικιών δίνοντας η μία στην άλλη δολοφονικές συμβουλές, περνούν από το στάδιο της ευτυχίας της γοητείας στο στάδιο της δυστυχίας της μοναξιάς τους.


Μια πρωτότυπη ιδέα της Εστέρ Βιλάρ με έντονη θεματολογία γύρω από τη ζήλια. Η Εστέρ Βιλάρ γεννήθηκε στην Αργεντινή. Είναι γνωστή για τα πολυάριθμα δοκίμιά της με θέματα τη θρησκεία, την οικονομία, την ελευθερία καθώς και τις σχέσεις των δύο φύλων. Είναι αξιέπαινο το γεγονός ότι τα θεατρικά της έργα, παίζονται σε όλο το κόσμο.

Στο έργο παίζουν οι Μπέττυ Λιβανού στο ρόλο της Έλεν, η Κατερίνα Λέχου στο ρόλο της Γιάννα και στο ρόλο της Ίρις, η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου.


INFO
Θέατρο Τόπος Αλλού: Κεφαλληνίας 17, Κυψέλη, τηλ.: 210 8656004
Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:30
Κυριακή, Δευτέρα 20:30
Τετάρτη 19:00
Τιμή Εισιτηρίου: 20 ευρώ


Σχετικές ειδήσεις
Παράσταση για τη Ρόζε Άουσλεντερ στο Booze Cooperativa
15.02.2017 11:57
Στο πλαίσιο των παραστάσεων "Οι Αιρετικές Γυναίκες της Λογοτεχνίας" το Booze Cooperativa φιλοξενεί μία παράσταση για την ποιήτρια Ρόζε Άουσλεντερ.
Γυναίκες… Δυο χρόνια μετά, στο Cabaret Voltaire
21.11.2016 11:37
Η σατιρική μουσική παράσταση “Γυναίκες… Δυο χρόνια μετά” που έγραψαν και ερμηνεύουν η Άννα Παντζέλη και η Βιβή Νικολάου επιστρέφει ανανεωμένη και περιμένει το κοινό στο Cabaret Voltaire στις 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου.
Οι «Γυναίκες» συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
17.11.2016 14:02
Οι «Γυναίκες», Φωτεινή Βελεσιώτου – Αναστασία Μουτσάτσου - Μυρτώ Αλικάκη, συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν όλο τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και να εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα.
Χρωματιστές Γυναίκες, του Βασίλη Ζιώγα στο Faust
17.10.2016 11:22
Η ομάδα θεάτρου Σημείο Συναρμογής παρουσιάζει τις Χρωματιστές Γυναίκες του Βασίλη Ζιώγα, από 31 Οκτωβρίου και για 10 παραστάσεις στο Faust.
Γυναίκες της προσφυγιάς: παράσταση από τη θεατρική ομάδα του 15ου Λυκείου Αθηνών
04.05.2016 13:46
Η θεατρική ομάδα του 15ου Λυκείου Αθηνών παρουσιάζει την παράσταση "Γυναίκες της προσφυγιάς", που βασίζεται στις Τρωάδες του Ευριπίδη.