Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Plastic people!

Plastic people!
Σ\' ένα κόσμο που κατακλύζεται από πλαστικό ένας Γιάννης και μία Μαρία, συναντιούνται κι ονειρεύονται...

Θέατρο: Η ομάδα epta στην παράσταση plastic people

Σ\' ένα κόσμο που κατακλύζεται από πλαστικό ένας Γιάννης και μία Μαρία, συναντιούνται κι ονειρεύονται...

Η παράσταση βασίζεται στις αρχές του devised theatre. Οι ηθοποιοί μέσα από τις πρόβες εμπλουτίζουν την παράσταση μέσα από ανάγκες και επιθυμίες που χαρακτηρίζουν την κοινωνία και τους ανθρώπους της. Η ομάδα \"epta\" ιδρύθηκε το χειμώνα του 2002 παρουσιάζοντας μερικούς μήνες αργότερα την πρώτη της δουλειά με το έργο «Μη σκοτώνεις τους αγγέλους» του Μιχάλη Γκίνου στo πλαίσιο του θεσμού του Αδειου Χώρου της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού θεάτρου. Στόχος της ομάδας είναι η αναζήτηση ενός σύγχρονου ελληνικού θεάτρου που προκύπτει μέσα από τον πειραματισμό.


Θέατρο: Studio Πρώτες ύλες
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Σύλληψη: Παπαδάκης Βαγγέ
Βοηθός Σκηνοθέτη: Διαμαντοπούλου Τζένη
Σκηνικά- Κοστούμια : Ζαμάνης Κωνσταντίνος, Μπούσκα Κία (βοηθός)
Ηθοποιοί: Αρβανίτη Αναστασία, Γεωργίου Μιχάλης Zoύπας Αλκης, Κακουδάκη Τζωρτζίνα, Μαστρογιάννη Βίκυ, Παπαδάκης Βαγγέλης

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιάννης Ζουγανέλης
10.01.2017 12:19
Ο Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίζεται για λίγες εβδομάδες στον Πολυχώρο Αθηναΐς με μια μουσική, διαδραστική και άκρως εξομολογητική παράσταση.
Ελευθέριος Βενιζέλος, του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές - Γιάννης Μόρτζος
12.10.2016 14:41
Η παράσταση «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε σε επιλεγμένα φεστιβάλ της Ελλάδας θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος.
«Εγώ, η Μάρθα Φρόυντ» για 4η χρονιά στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές
30.09.2016 12:15
Η θεατρική ομάδα του Θεάτρου Τέσσερις Εποχές - Γιάννης Μόρτζος συνεχίζει για τέταρτη χρονιά κάθε Δευτέρα στις 19:30 και Τρίτη στις 21:30, από την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 την παράσταση «ΕΓΩ, Η ΜΑΡΘΑ ΦΡΟΥΝΤ» της Γιούλης Ζήκου, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου.
Οι Τσούχτρες, του Don Nigro στο Αγγέλων Βήμα
07.09.2016 13:58
Η Μίνα Αδαμάκη και η Μαρία Κατσανδρή συναντιούνται στη σκηνή του θεάτρου «Αγγέλων Βήμα» από τις 20 Σεπτεμβρίου 2016 για να μας ταξιδέψουν μέσα από το έργο "ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ" του Αμερικανού συγγραφέα DON NIGRO στον κόσμο του Χόλυγουντ.
Η πλατεία ήτανε άδεια, από την Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου
09.06.2016 10:56
H ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου Oprimid@s σας προσκαλεί στη συμμετοχική παράσταση Θεάτρου Φόρουμ «Η πλατεία ήτανε άδεια», την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στις 9.30μμ, στο πλαίσιο της 10ης Αντιρατσιστικής Γιορτής (Λαϊκή Σκηνή), στη Γεωπονική Σχολή.