Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Μίλα μου σαν τη βροχή στο Μικρό Παλλάς

Μίλα μου σαν τη βροχή στο Μικρό Παλλάς
Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαΐου, η Κεντρική Σκηνή της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Αργοστολίου θα παρουσιάσει Μικρό Παλλάς

την παράσταση με τον γενικό τίτλο Μίλα μου σαν τη Βροχή, σε σκηνοθεσία Πάνου Βαρδάκου & μουσική επιμέλεια Κώστα Χαριτάτου. Η παράσταση είναι ένα παζλ μονολόγων και μονοπράκτων, μια συνομιλία με τον θεατή με ζωντανή μουσική.

Οι μονόλογοι και τα μονόπρακτα που παρουσιάζονται είναι: Αγγελιαφόρος Περσών του Αισχύλου, Κρεβάτι ανάμεσα στις φακές  του Άλαν Μπένετ,  Η ευκαιρία της ζωής της του Άλαν Μπένετ, Η Ξανθιά του Γιώργου Μανιώτη, Ο Διευθυντής Πωλήσεων του Γιώργου Μανιώτη, Αυτός και το παντελόνι του του Ιάκωβου Καμπανέλη, Λαίδη Φθειροζόλ του Τέννεση Ουίλιαμς, Τομ από τον Γυάλινο Κόσμο του Τέννεση Ουίλιαμς, Μίλα μου σαν τη Βροχή του Τέννεση Ουίλιαμς.

H Κεντρική Σκηνή του Δήμου Αργοστολίου είναι ένα  ερασιτεχνικό σχήμα ηθοποιών που ζουν και εργάζονται στην Κεφαλονιά και αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στις πρόβες δημιουργώντας  και προάγοντας την θεατρική τέχνη στον τόπο τους.

Στην παράσταση Μίλα μου σαν τη Βροχή παίζουν και τραγουδούν με αλφαβητική σειρά οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Αναστασιάδης Τάσος, Αποστολίδου Δέσποινα, θεοδωροπούλου Γεωργία, Ιακωβάτου Ευα, Λουκάτος Παναγής, Μαρκάτος Κυριάκος, Μουρελάτου Μαριέττα, Μπεκατώρος Τάσος, Νεόφυτος Γιάννης, Νιφοράτος Λούκας, Πεντογάλου Διονυσία, Φραγκούλια Τατιάνα. Στην παράσταση παίζει ο μουσικός Γρηγόρης Βαγγελάτος.

Σχετικές ειδήσεις
Ξανθίππη, του Γιώργου Α. Χριστοδούλου στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό
04.01.2017 11:14
Το έργο «Ξανθίππη» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου παρουσιάζεται στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό, σε σκηνοθεσία του Κωστή Παπαϊωάννου, με πρωταγωνίστρια την Ματθίλδη Μαγγίρα.
Η νοσταλγία ενός ρεμπέτη, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις
08.11.2016 10:36
Στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις παρουσιάζεται η παράσταση «Η νοσταλγία ενός ρεμπέτη», ένα ταξίδι που συνδυάζει ζωντανή μουσική και παντομίμα το Σάββατο 12 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.
Το ψέμα, του Florian Zeller στο Μικρό Παλλάς
23.09.2016 12:31
Η νέα άπαιχτη, σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller, «Το Ψέμα» παρουσιάζεται από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Μικρό Παλλάς.
«η ριμάδα η ζωή», από τον Μανώλη Μαυροματάκη στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου
15.07.2016 11:22
Στις 29 & 30 Ιουλίου, ο χαρισματικός ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης, μετά την όμορφη σκηνική του πρόταση για μικρούς και μεγάλους πάνω στην «Καταστρούπολη» του Φίλιπ Ρίντλεϊ (2014), επανέρχεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για να παρουσιάσει έναν ιδιαίτερο μονόλογο, τον οποίο ερμηνεύει ο ίδιος, στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Στην παράσταση «η ριμάδα η ζωή», το πρωτότυπο κείμενο, τη μείξη καθώς και τη μετάφραση λοιπών κειμένων έχει αναλάβει ο Γιώργος Κοροπούλης, ενώ τη μουσική που θα εκτελείται ζωντανά, υπογράφει ο Τάσος Ρωσόπουλος.
Μια μέρα, όπως κάθε μέρα... της Λένας Κιτσοπούλου στο Μικρό Παλλάς
14.04.2016 14:37
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη παράσταση στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», τα Αθηναϊκά Θέατρα, παρουσιάζουν το πολυσυζητημένο έργο της Λένας Κιτσοπούλου «Μια μέρα, όπως κάθε μέρα, σε ένα διαμέρισμα από τα χιλιάδες διαμερίσματα της Αθήνας, αυτά με τα κουφώματα ασφαλείας και τους βολικούς καναπέδες τους, σε κατάσταση αμόκ. Ή η ανουσιότητα του να ζεις», στο θέατρο Μικρό Παλλάς.