Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Θαλασσινός-Νέγκα στο Δήμο Ρέντη

Θαλασσινός-Νέγκα στο Δήμο Ρέντη
Στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα εμφανιστούν την Κυριακή 25 Μαϊου ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα , στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου με τίτλο «Πρόσωπα του Ελληνικού Τραγουδιού» .

Στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα εμφανιστούν την Κυριακή 25 Μαϊου ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου με τίτλο «Πρόσωπα του Ελληνικού Τραγουδιού» .

O γνωστός τραγουδοποιός και η εξαιρετική ερμηνεύτρια συναντιούνται αυτό το καλοκαίρι και ταξιδεύουν στην Ελλάδα, για μία σειρά συναυλιών, γεμάτων από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Ο Παντελής Θαλασσινός διαλέγει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία , δοκιμάζει καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια για πρώτη φορά στη σκηνή αλλά επιλέγει και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπά καθώς και παλαιότερα λαϊκά και παραδοσιακά.

Η Γιώτα Νέγκα, μία από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες, χρωματίζει μοναδικά με τη φωνή της κάθε τραγούδι που ερμηνεύει.

Μαζί του οι μουσικοί: Σταύρος Αλεξόπουλος (τύμπανα-κρουστά), Δημήτρης Γκίνης (ακκορντεόν), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο), Μαρκέλος Πούπαλος (ούτι-λαούτο-κιθάρα), Σταμάτης Πούπαλος (βιολί), Μανώλης Στάθης (μπουζούκι-σάζι-τζουράς).

Μία συναυλία για όσους αγαπούν το ελληνικό τραγούδι στην καλύτερη εκδοχή του!

Info
Κυριακή 25 Μαΐου
Διεύθυνση: Νάξου & Σταυράκη, πίσω από την κεντρική πλατεία Ρέντη.
Ώρα έναρξης: 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Πληροφορίες στο τηλ: 210 4830115.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παντελής Θαλασσινός στο Kremlino
26.01.2017 14:38
Ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με έξι φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη κοντραμπάσο, το Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, το Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, το Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτες το Γιώργο Καρυώτη, κι Ευτύχιο Γιαννακούρα, κατεβαίνει στη γενέτειρα και αφετηρία της πορείας του τον Πειραιά, για δύο βραδιές στο Kremlino.
Ο Παντελής Θαλασσινός στον Ιανό
09.11.2016 17:20
Ο Παντελής Θαλασσινός με πέντε φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη: κιθάρες ακουστικές /κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, τον Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτη τον Γιώργο Καρυώτη, θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ για δυο βραδιές, με διάθεση ακουστική, και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός και Με δυο ρολόγια.
Η Γιώτα Νέγκα στην Κάρυστο
09.08.2016 13:04
Ύστερα από ένα χειμώνα γεμάτο επιτυχίες και λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, η Γιώτα Νέγκα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, σε επιμέλεια του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία
30.05.2016 14:34
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. O θρίαμβος λοιπόν συνεχίζεται αυτό το καλοκαίρι, σε ανοιχτούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα!
Συναντήσεις Με Μουσικούς: Η Γιώτα Νέγκα στο Café του Ιανού
06.04.2016 11:28
Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στις 20:30, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα θα αφηγηθεί στη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη τη δικής της διαδρομή, στο πλαίσιο των Συναντήσεων με Μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ.