Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Σταυρό του Νότου

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Σταυρό του Νότου
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές κατηφορίζουν προς την Αθήνα για να εμφανιστούν για πρώτη μάλιστα φορά, στο Σταυρό του Νότου στις 16, 17, 23 και 24 Απριλίου. Μετά τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη, οι φίλοι τους στην Αθήνα περιμένουν με ανυπομονησία τα live τους στα οποία θα ακουστούν και τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο, 23 Κόκκινα Φώτα.

Οι ανοιξιάτικες εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών στο Σταυρό του Νότου θα περιλαμβάνουν εκτός από τα τραγούδια του νέου τους δίσκου, όσα τραγούδια φέρει η βραδιά, αλλά και όσα τους ζητηθούν από τους οκτώ δίσκους της 30ετούς παρουσίας τους στη δισκογραφία . Αν υπάρξει χρόνος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει και άλλα ανέκδοτα τραγούδια…

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα κατέβουν σε πλήρη σύνθεση αυτών που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού ο Δημήτρης Πολυζωίδης (βιολί) ζει μόνιμα στη Βιέννη και έρχεται μόνο στις ηχογραφήσεις τους και σπάνια σε ζωντανές εμφανίσεις. Παρόλα αυτά  αν τα καταφέρει, θα έρθει.

Πάντως στο Σταυρό του Νότου θα είναι σίγουρα οι: Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι), Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, τραγούδι), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Κώστας Σιδέρης (μεσομπούζουκο, τραγούδι), Θοδωρής Ρέλλος (κλαρίνο) και Διονύσιος Ρούσσος (κιθάρα, τραγούδι).

Και φυσικά από τα μικρόφωνα θα παρελάσουν, κατά παράδοσιν, Αθηναίοι φίλοι, τραγουδιστές και μη, σχηματίζοντας μαζί τους αυτοσχέδιες χορωδίες. 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
14.11.2016 14:50
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον cinema + stage
02.02.2016 14:54
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές με μία νέα μουσικοθεατρική (τι;) παράσταση στην Αθήνα! Αυτή τη φορά στο ΙΛΙΟΝ cinema + stage! Για 6 μέρες, 2 παρασκευοσαββατοκύριακα (5, 6, 7 και 12, 13, 14 του Φλεβάρη) η αίθουσα του ιστορικού κινηματογράφου του κέντρου της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο χειμερινών βουτιών με μουσικές, πρόζα και βίντεο αρτ.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στη Βεντέτα
31.12.2015 11:36
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, έχοντας συμπληρώσει φέτος 35 χρόνια από την εμφάνισή τους στη δισκογραφία και 50 χρόνια από τον σχηματισμό του αρχικού πυρήνα τους (με τους Α.Μπακιρτζή, Ι.Παπαδάμου και Κ.Σιδέρη), προσκαλούν φίλους και συγγενείς σε μια σειρά συναυλιών εφ’ όλης της ύλης, στη Θεσσαλονίκη, τη γενέθλια πόλη τους και μόνιμη κατοικία των περισσότερων από αυτούς.
Ο Πάνος Μουζουράκης για δύο ακόμα εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου!
23.12.2015 12:33
Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης, μετά τις sold out εμφανίσεις του φέτος τον χειμώνα στον Σταυρό του Νότου, επανέρχεται για 2 ακόμα τελευταίες εμφανίσεις την Παρασκευή 1 και 8 Ιανουαρίου 2016.