Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Σταυρό του Νότου

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Σταυρό του Νότου
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές κατηφορίζουν προς την Αθήνα για να εμφανιστούν για πρώτη μάλιστα φορά, στο Σταυρό του Νότου στις 16, 17, 23 και 24 Απριλίου. Μετά τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη, οι φίλοι τους στην Αθήνα περιμένουν με ανυπομονησία τα live τους στα οποία θα ακουστούν και τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο, 23 Κόκκινα Φώτα.

Οι ανοιξιάτικες εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών στο Σταυρό του Νότου θα περιλαμβάνουν εκτός από τα τραγούδια του νέου τους δίσκου, όσα τραγούδια φέρει η βραδιά, αλλά και όσα τους ζητηθούν από τους οκτώ δίσκους της 30ετούς παρουσίας τους στη δισκογραφία . Αν υπάρξει χρόνος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει και άλλα ανέκδοτα τραγούδια…

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα κατέβουν σε πλήρη σύνθεση αυτών που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού ο Δημήτρης Πολυζωίδης (βιολί) ζει μόνιμα στη Βιέννη και έρχεται μόνο στις ηχογραφήσεις τους και σπάνια σε ζωντανές εμφανίσεις. Παρόλα αυτά  αν τα καταφέρει, θα έρθει.

Πάντως στο Σταυρό του Νότου θα είναι σίγουρα οι: Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι), Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, τραγούδι), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Κώστας Σιδέρης (μεσομπούζουκο, τραγούδι), Θοδωρής Ρέλλος (κλαρίνο) και Διονύσιος Ρούσσος (κιθάρα, τραγούδι).

Και φυσικά από τα μικρόφωνα θα παρελάσουν, κατά παράδοσιν, Αθηναίοι φίλοι, τραγουδιστές και μη, σχηματίζοντας μαζί τους αυτοσχέδιες χορωδίες. 

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
14.11.2016 14:50
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Πάρτι Στο Κατάστρωμα: Η «σχεδία» πιάνει …λιμάνι στην Τεχνόπολη!
18.05.2016 09:45
Με τα αμπάρια πλημμυρισμένα νότες, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, η «σχεδία» πιάνει στο λιμάνι της Τεχνόπολης σε ένα ακόμη υπέροχο μουσικό ταξίδι. Είναι η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, πλέον, συναυλία του ελληνικού περιοδικού δρόμου. Batala, Joey, Encardia, Σπύρος Γραμμένος, Πάνος Μουζουράκης, Μαριέττα Φαφούτη, Υπόγεια Ρεύματα και Κώστας Παρίσης, Gadjo Dilo, Χειμερινοί Κολυμβητές ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα να ντύσουν με νότες την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ και όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση των δράσεων της «σχεδίας».
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.