Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Waldeck απευθείας από την Αυστρία

Ο Waldeck απευθείας από την Αυστρία
Με αφορμή την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο \"Ballroom stories\", ο Waldeck είπαν να αφήσει για λίγο την όμορφη Αυστρία και να επισκεφθεί την Ελλάδα για μια εμφάνιση έκπληξη. Tο Σάββατο 17 Μαϊου θα παίξει στο Planet Music στο Μετς.

Με αφορμή την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο \"Ballroom stories\", ο Waldeck είπαν να αφήσει για λίγο την όμορφη Αυστρία και να επισκεφθεί την Ελλάδα για μια εμφάνιση έκπληξη. Tο Σάββατο 17 Μαϊου θα παίξει στο Planet Music στο Μέτς.

Μουσική για ήρεμες στιγμές, αλλά και ήχοι για πιο έντονες βραδιές είναι μερικά από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο του άλμπουμ.

Μεταφέροντας το κοινό σε άλλες εποχές, που ρυθμοί όπως το swing και άλλα παρόμοια είδη γνώριζαν μεγάλη άνθιση ο Waldeck υπόσχεταιι ένα νοσταλγικό αλλά και σύγχρονο μουσικό ταξίδι. Συνδυασμός μοναδικός το πάντρεμα νέων και παλαιότερων ήχων.


INFO
Planet Music: Αρδηττού 44, Μετς
Σάββατο 17 Μαΐου & ώρα 21:30
Τιμή Εισιτηρίου 25 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: Metropolis, Ticket House, I-Ticket
Περισσότερες Πληροφορίες: http://www.waldeck.at/Σχετικές ειδήσεις
Ευθέως, παρουσίαση του νέου CD του Πασχάλη Τόνιου στον Ιανό
06.02.2017 12:27
Ο Πασχάλης Τόνιος παρουσιάζει στη σκηνή του Ιανού τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ευθέως» και θα μας ταξιδέψει από το χθες στο σήμερα.
25.11.2016 11:12
"Οι 12 Ένορκοι (12 Angry Men)"είναι η 2η κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Περού. Μετά το album "Δύο Κόσμοι" (2014) και την διασκευή στο "Απόψε φίλα με" του Μανώλη Χιώτη ο Γιώργος Περού παρουσιάζει ένα νέο, ιδιαίτερο album με την μουσική και τα τραγούδια που έγραψε για την ομώνυμη θεατρική παράσταση που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για 3η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη.
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
Ο Παρασκευάς Κίτσος παρουσιάζει τον
06.10.2016 15:48
Ο κοντραμπασίστας Παρασκευάς Κίτσος παρουσιάζει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στις 21:00, την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΠΟΛΕΜΟΣ». Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού ΒΕΤΟΝ 7.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.