Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Το παιχνίδι παίζεται

Το παιχνίδι παίζεται
Η νέα δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Το παιχνίδι παίζεται κυκλοφορεί από τη Lyra και περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσικές του ίδιου του ερμηνευτή και στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου. 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η ροκ φωνή του ελληνικού τραγουδιού, με τους φανατικούς θαυμαστές και τα εκρηκτικά live, κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά υπογράφοντας και τη μουσική την οποία έντυσε στιχουργικά ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που περιλαμβάνονται στο νέο αυτό cd είναι το τραγούδι, Μαμά, των Charles Aznavour και Robert Gall αλλά και μια δεύτερη διασκευή, το κομμάτι με τίτλο, Το πάρτυ αρχίζει του Adriano Celentano.

Ιδιαίτερη στιγμή του δίσκου αποτελεί το ντουέτο Σα ναυαγός, που τραγουδά μαζί με τον σπουδαίο ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, μια εξαιρετική μουσική συνεύρεση μεταξύ του λαϊκού και του ροκ στοιχείου.

Σχετικές ειδήσεις
Νέο cd: Στις παραλίες του φεγγαριού, Ιάκωβος Καμπανέλλης - Σπύρος Εξάρας
05.01.2017 15:27
"Στις παραλίες του φεγγαριού" τιτλοφορείται η νέα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την MLK και περιλαμβάνει δέκα ανέκδοτα ποιήματα του Ι. Καμπανέλλη μελοποιημένα από τον συνθέτη Σπύρο Εξάρα.
25.11.2016 11:12
"Οι 12 Ένορκοι (12 Angry Men)"είναι η 2η κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Περού. Μετά το album "Δύο Κόσμοι" (2014) και την διασκευή στο "Απόψε φίλα με" του Μανώλη Χιώτη ο Γιώργος Περού παρουσιάζει ένα νέο, ιδιαίτερο album με την μουσική και τα τραγούδια που έγραψε για την ομώνυμη θεατρική παράσταση που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για 3η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη.
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στο παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
13.07.2016 16:50
O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται για ένα μουσικό παιχνίδι, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στα πλαίσια του 3on3 Giants.