Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο αόριστος

Ο αόριστος
Το θεατρικό σχήμα Θεατρική Συντροφιά Πτολεμαΐδας, κατηφορίζει στην Αθήνα και παρουσιάζει την παράσταση του έργου του Κωνσταντίνο Μπαμπίλα, Ο αόριστος. Η παράσταση θα ανεβεί το Σάββατο 13 Μαρτίου, στον Πολυχώρο Δίπυλον – Εντός Των Τεχνών.

Ο αόριστος είναι μια δοκιμασία δυο ανθρώπων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, που ενώ αποφασίζουν να ζήσουν χώρια, παρ’ όλα αυτά συναντιούνται μετά από μεγάλα χρονικά διαστήματα, ανασυντάσσοντας τη ζωή τους, αναθεωρώντας τις σκέψεις και τις επιλογές τους, παίζοντας ένα παιχνίδι μνήμης και συνενοχής.

Το έργο  προσπαθεί ουσιαστικά να ανιχνεύσει τις χαμένες σχέσεις των ανθρώπων, να βγάλει στην επιφάνεια τα πάθη τους, να αποκαλύψει τις λάθος κατευθύνσεις τους. Λέει τα λόγια που δεν ειπώθηκαν, τα λόγια που θέλαμε να πούμε και δεν είπαμε…

Σενάριο - σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μπαμπίλας

Παίζουν: Κωνσταντίνος Μπαμπίλας, Αντωνία Σπηλιοπούλου


Σχετικές ειδήσεις
Επικίνδυνες σχέσεις, του Σοντερλό ντε Λακλό στο θέατρο Άλμα
17.11.2016 15:00
Το επιστολικό έργο του Λακλό, Επικίνδυνες σχέσεις, ανεβαίνει στο θέατρο Άλμα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βαλμόν.
Νεοπτολέμου Μύησις: η πρώτη θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο και το Μουσείο Μπενάκη
02.11.2016 10:53
Το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει το έργο Νεοπτολέμου Μύησις, την πρώτη θεατρική παράσταση στο Μουσείο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Εθνικό Θέατρο, με τίτλο Από τη σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο.
Το Μυρολόγι της Φώκιας – το Καμίνι, σε σκηνοθεσία Δ. Αβδελιώδη στο Θέατρο της Α.Σ.Κ.Τ
30.09.2016 13:34
Ο Δήμος Αβδελιώδης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, τη τελευταία του θεατρική δουλειά «Το Μυρολόγι της Φώκιας – Το Καμίνι». Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Α. Σ. Κ. Τ., στο οποίο θα στεγασθεί για 2 χρόνια το θεατρικό ρεπερτόριο του σκηνοθέτη, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.
Ελιξίριον Τσέχωφ από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο Αίγιο
09.06.2016 12:07
Το «Άρμα Θέσπιδος», το θεατρικό σχήμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με τη θεατρική παράσταση «Ελιξίριον Τσέχωφ», ταξιδεύει στο Αίγιο, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 9.15, όπου θα δώσει παράσταση, στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”.
Eπικίνδυνες σχέσεις, από το Νational Theatre Live στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
21.01.2016 14:42
Το Donmar Warehouse, μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες προβολές των θεατρικών έργων Κοριολανός και Βασιλιάς Ληρ, παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη νέα παραγωγή του, τις Επικίνδυνες σχέσεις, στη βραβευμένη διασκευή του Christopher Hampton [Κρίστοφερ Χάμπτον] (βραβείο Olivier και βραβείο Evening Standard καλύτερου θεατρικού έργου), η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γάλλου Choderlos de Laclos [Σοντερλό ντε Λακλό] (1741 – 1803). Οι Επικίνδυνες σχέσεις θα προβληθούν σε απευθείας μετάδοση από το φημισμένο βρετανικό θέατρο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 9:00 το βράδυ.