Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι παλιές παρέες πάνε στον παράδεισο

Οι παλιές παρέες πάνε στον παράδεισο
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Μητροπάνος ξανασυναντιούνται την Πέμπτη 10 Απριλίου στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα σε μια και μόνη συναυλία που κανένας δεν πρέπει να χάσει.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Μητροπάνος ξανασυναντιούνται την Πέμπτη 10 Απριλίου στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα σε μια και μόνη συναυλία που κανένας δεν πρέπει να χάσει.

Πέρασαν είκοσι χρόνια από τότε που ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ και ο Δημήτρης Μητροπάνος με εκείνο το ανεπανάληπτο «Για να σε εκδικηθώ» μας έκαναν να τραγουδάμε δυνατά, λόγια εκδίκησης, \"Πετάω ενθύμια και δώρα, τις ζωγραφιές σου σκίζω, τα πόστερ που αγαπούσες και βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες\".


Πριν από λίγο καιρό ο Λάκης Παπαδόπουλος συνάντησε ξανά τον Δημήτρη Μητροπάνο και ετοίμασαν μία άλλη ιστορία για \"Της Νύχτας τα ηχεία\" που είναι μία ροκ μπαλάντα η οποία θα συμπεριληφθεί στο Best of του Λάκη Παπαδόπουλου και ακούγεται αποκλειστικά στο Δίεση 101,3.

info
Πέμπτη 10 Απριλίου στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 36, Μεταξουργείο, τηλ: 210 5242211-3

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο
31.01.2017 16:09
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και παρουσιάζουν το τεράστιο έργο του δημιουργού από μια καινούρια σκοπιά. Ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα με τον Λάκη Παπαδόπουλο στην πιο λόγια εκδοχή του. Με πολλά τραγούδια κι εξίσου περισσότερα λόγια!
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος για τρεις συναυλίες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
06.10.2016 14:57
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική πορεία του. Μαζί του στη σκηνή θα είναι οι ξεχωριστοί μουσικοί του «Acoustic Set», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον Πόνο Είν' η Χαρά Μες στη Χαρά Είν' ο Πόνος» (puzzlemusik & B-otherside Records).
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
Μνήμη: Συναυλία από τους Εx Silentio στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.04.2016 13:33
Συνεχίζοντας την παράδοση των ετήσιων εκδηλώσεών του για το Θείο Πάθος, το Μέγαρο Μουσικής εγκαινιάζει τον φετινό Κύκλο Adagio-Μουσικές για τις μέρες του Πάσχα, με το κορυφαίο σύνολο παλαιάς μουσικής Ex Silentio, το οποίο θα παρουσιάσει τη συναυλία με τίτλο «Μνήμη» το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου (ώρα έναρξης 20:30) στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.
Ο Δημήτρης Μπάσης με τη Σοφία Κουρτίδου στο
18.03.2016 12:37
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Κουρτίδου συμπράττουν σε μια μουσική παράσταση με ήχους μοντέρνους, έντεχνους αλλά και λαϊκούς, για δύο παραστάσεις στον "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου.