Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Slip and Tanga (3)!

Slip and Tanga (3)!

Η P.V.Pro παρουσιάζει την παράσταση Slip & Tanga (3), στην τρίτη της version, από την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ράγες - Πολυχώρος. Το Slip and Tanga 1 και το Slip and Tanga 2, παίχτηκαν από τον Ιούνιο 2008 έως τον Μάρτιο του 2009, στο φεστιβάλ Off - Off Athens του θεάτρου Επί Κολωνώ, στο Αντιθέατρο Μ. Ξενουδάκη, στο Νεοκλασικό Κτήριο του Κόμη και στον Πολυχώρο Νέου Κόσμου.

Σε ένα μπαρ, τρεις γυναίκες, ένας άνδρας και οι κούκλες του, παρουσία ενός ψυχίατρου.. αρχικά ζωντανού, μετά φαντάσματος, διαπλέκονται κωμικοτραγικά εξαιτίας των ανθρώπινων σεξουαλικών ροπών και καταλήγουν να διαπραγματεύονται τη διαδρομή προς το θάνατο, στο πλαίσιο της blue-black κωμωδίας. Μαζί τους... μετά από χρόνια... η Πέσοβιτς «Κασσάνδρα της εποχής» σ\' έναν πια... «ερειπωμένο χώρο»...

Ο Δημοσθένης σκοτώνει(?) και ερωτοτροπεί με κούκλες...! Η πόρνη Λίτσα Μανίτσα  τον εκβιάζει. Η θεία  Λουκία θέλει να τον παντρέψει... O ψυχίατρος «φάντασμα» τους παρακολουθεί… μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η Πηνέλοπα Κρούζα και τότε γίνεται του «Slip and Tanga» 3… ποιος ζει ποιος πεθαίνει… κι ενω όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει... σε Black,  η Πέσοβιτς…- Κασσάνδρα της εποχής, τους ανταμώνει... σε  Blue… εκεί!

Δραματικές ακμές σε κοινωνία θεάτρου μέσα από την κωμωδία ... καταγράφοντας ρεαλιστικά και αποδίδοντας σουρ - ρεαλιστικά το σύγχρονο προτσές...!

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Στέβη Κ. Μπουζιάνη, Mουσική επιμέλεια:  Τommie Bouzianis, Επιμέλεια Φωτισμού: Πάνος Κουκουρουβλής, Art Glance: Twins Art, Βοηθός σκηνοθέτη: Βαγγέλης Βαφείδης.

Παίζουν: Βαγγέλης Βαφείδης, Στέλιος Δαλέζιος, Έυα Δήμου , Μίρνα Μηλιώνη, Νίκος Αποστολίδης, Λεμονιά Γιανναρίδου.

Σχετικές ειδήσεις
Μια μέλισσα τον Αύγουστο, στον Πολυχώρο Vault
14.12.2016 10:45
Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη “Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο”, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη, από 19 Δεκεμβρίου 2016 έως 9 Απριλίου 2017, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.
The Curing Room, στον Πολυχώρο Vault
05.12.2016 12:08
Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την παράσταση THE CURING ROOM, το αντιπολεμικό κοινωνικό δράμα του David Ian Lee, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά.
Κασσάνδρα: Μία πρωτότυπη θεατρική ανάγνωση για δύο φωνές στο Booze
10.11.2016 12:19
Το Booze μας προσκαλεί στην παράσταση Κασσάνδρα, μία πρωτότυπη θεατρική ανάγνωση για δύο φωνές, βασισμένη σε διασκευή του ομώνυμου διηγήματος - στην γερμανική γλώσσα –, με αφορμή την πέμπτη επέτειο από το θάνατο της Κρίστα Βολφ (1 Δεκεμβρίου 2011).
Κωμωδία μιας άλλης εποχής, του Αλεξέι Αρμπούζωφ, για 2η χρονιά στον Πολυχώρο Διέλευσις
29.09.2016 16:23
Στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις παρουσιάζεται από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, για δεύτερη χρονιά λόγω επιτυχίας, η παράσταση «Κωμωδία μιας άλλης εποχής» του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε μετάφραση απ’ ευθείας από τη ρωσική γλώσσα της Λούλας Γιαννακοπούλου και του Γιούρι Γιαννακόπουλου και σκηνοθεσία Χρυσάνθης Κορνηλίου.
Σχεδόν σαράντα του Γιώργου Χατζηπαύλου στο 2ο Avaton International Comedy Festival
06.06.2016 14:30
Η παράσταση "Σχεδόν σαράντα" παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σαν work in progress στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας του θεάτρου Άβατον. Σκέψεις, ιδέες, κείμενα μπήκαν σε σειρά τον Ιούνιο του 2015. Ένα χρόνο μετά επιστρέφει ολοκληρωμένο στο 2ο Φεστιβάλ κωμωδίας την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016.