Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Dr. Vodkatini live!

Dr. Vodkatini live!
Η δεκαμελής μπάντα-κολλεκτίβα των Dr.Vodkatini, διανύοντας το δέκατο χρόνο ζωής της, και μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του τις Παρασκευές του Οκτωβρίου στο Bacaro, επιστρέφει στις 11 Δεκεμβρίου για να δώσει και πάλι groovy & funky χρώμα στις Παρασκευές του Δεκέμβρη και του Γενάρη!

Η μπάντα , εκτός απ\' το υλικό απ\'το ντεμπούτο άλμπουμ της Indulge In A Big Swig! που τιμήθηκε δεόντως απ\'το ραδιόφωνο, θα παρουσιάσει και κάποια νέα κομμάτια απ\'το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της που αναμένεται μέσα στο 2010, καθώς και αμέτρητες αγαπημένες black διασκευές, από Stevie Wonder μέχρι Willie Bobo, κι από Herbie Hancock μέχρι De La Soul, σε μοναδικές ερμηνείες απ\'τις εξαιρετικές φωνές της μπάντας MC Yinka, Cristina Fontana και Γκέλυ Φλουρή!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live στο Kremlino
13.01.2017 10:41
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης διανύοντας μια πολύ δημιουργική περίοδο, συναντά παλιούς και νέους φίλους για δύο μόνο εμφανίσεις στο KREMLINO στον Πειραιά.
Ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στο Faust
12.12.2016 14:54
Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, ο Πάνος Μπίρμπας, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του περσινού χειμώνα, επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρου του FAUST για μία και μοναδική εμφάνιση, όπου θα μας παρουσιάσει το υλικό από το επερχόμενο άλμπουμ του, Finchley Road, που θα κυκλοφορήσει από τη Hidden Track Records, παλαιότερες πρωτότυπες συνθέσεις, αλλά και διασκευές αγαπημένων του καλλιτεχνών.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Η Μαρία Λατσίνου live στο Κελάρι Athenaeum
16.05.2016 10:49
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Τελευταίο live της για αυτή τη σαιζόν, πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της εκτός Αθηνών για το καλοκαίρι, την Κυριακή 22 Μαΐου στο Κελάρι Athenaeum, στο Θησείο.
Η Μαρία Λατσίνου επιστρέφει στο Ίλιον Plus
24.03.2016 12:11
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Κορύφωση αυτών η συναυλία στο ΙΛΙΟΝ plus την Κυριακή 3 Απριλίου η οποία θα ηχογραφηθεί με σκοπό τμήμα αυτής να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Puzzlemusik.