Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Dr. Vodkatini live!

Dr. Vodkatini live!
Η δεκαμελής μπάντα-κολλεκτίβα των Dr.Vodkatini, διανύοντας το δέκατο χρόνο ζωής της, και μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του τις Παρασκευές του Οκτωβρίου στο Bacaro, επιστρέφει στις 11 Δεκεμβρίου για να δώσει και πάλι groovy & funky χρώμα στις Παρασκευές του Δεκέμβρη και του Γενάρη!

Η μπάντα , εκτός απ\' το υλικό απ\'το ντεμπούτο άλμπουμ της Indulge In A Big Swig! που τιμήθηκε δεόντως απ\'το ραδιόφωνο, θα παρουσιάσει και κάποια νέα κομμάτια απ\'το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της που αναμένεται μέσα στο 2010, καθώς και αμέτρητες αγαπημένες black διασκευές, από Stevie Wonder μέχρι Willie Bobo, κι από Herbie Hancock μέχρι De La Soul, σε μοναδικές ερμηνείες απ\'τις εξαιρετικές φωνές της μπάντας MC Yinka, Cristina Fontana και Γκέλυ Φλουρή!

Σχετικές ειδήσεις
Theodore - Are We There Yet: Χειμερινές live εμφανίσεις
18.11.2016 17:10
O Theodore συνεχίζει την περιοδεία του αυτόν τον χειμώνα με συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας, παρουσιάζοντας κομμάτ ια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Η Μαρία Λατσίνου live στο Κελάρι Athenaeum
16.05.2016 10:49
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Τελευταίο live της για αυτή τη σαιζόν, πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της εκτός Αθηνών για το καλοκαίρι, την Κυριακή 22 Μαΐου στο Κελάρι Athenaeum, στο Θησείο.
Η Μαρία Λατσίνου επιστρέφει στο Ίλιον Plus
24.03.2016 12:11
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Κορύφωση αυτών η συναυλία στο ΙΛΙΟΝ plus την Κυριακή 3 Απριλίου η οποία θα ηχογραφηθεί με σκοπό τμήμα αυτής να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Puzzlemusik.
Οι Imam Baildi live στο Passport Κεραμεικός
29.01.2016 17:05
Οι Imam Baildi ετοιμάζονται για δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας, στο ολοκαίνουργιο Passport Κεραμεικός, τις Παρασκευές 19 και 26 Φεβρουαρίου.