Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Nick Cave & Τhe Bad Seeds, για πάντα

Nick Cave & Τhe Bad Seeds, για πάντα
Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα αλλά είναι καιρός να αρχίζουμε τα σχέδια για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σημειώστε λοιπόν στην ατζέντα σας: Παρασκευή 6 Ιουνίου, Nick Cave & Τhe Bad Seeds στη Θεσσαλονίκη (Μονή Λαζαριστών) και το Σάββατο 7 Ιουνίου στην Αθήνα (Θέατρο Λυκαβηττού).

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα αλλά είναι καιρός να αρχίζουμε τα σχέδια για το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό θα αναπτερώσει και λίγο το ηθικό μας μέσα στο κρύο των ημερών. Σημειώστε λοιπόν στην ατζέντα σας: Παρασκευή 6 Ιουνίου, Nick Cave & Τhe Bad Seeds στη Θεσσαλονίκη (Μονή Λαζαριστών) και το Σάββατο 7 Ιουνίου στην Αθήνα (Θέατρο Λυκαβηττού).

Πρόκειται για ένα μουσικό σχήμα που έχει αγαπηθεί όσο λίγα από το ελληνικό κοινό γι αυτό και επιστρέφει κάθε χρόνο (σχεδόν) στον τόπο του... εγκλήματος. Ο Nick Cave και η παρέα του έρχεται για να μας ταξιδέψει με τα ασυναγώνιστες μπαλάντες του, τα στοιχειωμένα blueς και το ξέφρενο rock n roll.

Εκτός από τα παλιά αγαπημένα και αξέχαστα κομμάτια αυτή τη φορά η μουσική συντροφιά έχει στις «αποσκευές» της το καινούργιο τους album, το αληθινά έξοχο \"Dig Lazarus Dig\" το οποίο ο Nick Cave χαρακτηρίζει «μια ελεγεία στην Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 70».

Το 14ο στούντιο άλμπουμ των Nick Cave And The Bad Seeds, θα κυκλοφορήσει μέσω της Mute στις 3 Μαρτίου 2008 και μέσω της Anti στις ΗΠΑ στις 8 Απριλίου.

info
Παρασκευή 6 Ιουνίου Θεσσαλονίκη Μονή Λαζαριστών
Σάββατο 7 Ιουνίου Αθήνα Θέατρο Λυκαβηττού
Eισιτήρια προπωλούνται από τις 2 Φεβρουαρίου στα Ticket House και http://www.ticketpro.gr/
Aθήνα-Θεσσαλονίκη: Γενική Είσοδος 45 euro στην προπώληση και 50 στο ταμείο

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds live στο Tae Kwon Do: Η προπώληση ξεκινά
08.02.2017 14:18
Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds έχουν ανακοινώσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία 8 εβδομάδων που ξεκινάει στη Μεγάλη Βρετανία, στο Bournemouth’s International Centre στις 24 Σεπτεμβρίου.
Skeleton Tree: Το νέο άλμπουμ των Nick Cave & Bad Seeds
02.09.2016 11:31
Το νέο άλμπουμ του Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από την Feelgoog records, τρία χρόνια μετά το “Push The Sky Away” που γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Stray Blue & The Afro Nick live στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
09.08.2016 15:06
Οι Stray Blue και ο The Afro Nick θα βρεθούν στα Χανιά για μία συναυλία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Nick Warren στο Bolivar Beach Bar
15.06.2016 10:38
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 ένα όνομα θρύλος στην progressive house, ο Nick Warren επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
31.05.2016 11:40
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος, και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.