Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Cargo από την Πέμη Ζούνη και την Ελένη Πέτα

Cargo από την Πέμη Ζούνη και την Ελένη Πέτα
Δυο φωνές που θα σταθούν απέναντι στα πάθη και στους καημούς του Έρωτα. Περπατούν στο Buenos Aires, περιπλανιόνται στους δρόμους της ερωτικής επιθυμίας και καταλήγουν στον Πειραιά. Σταματούν σε πόλεις, μεγάλα ποτάμια και λιμάνια. Ρίο ντε λα πλάτα, Γουαλδακιβίρ,  Σηκουάνας, Λισσαβόνα, Νάπολι, είναι μόνο κάποιες από τις στάσεις…

Η Πέμη Ζούνη και η Ελένη Πέτα σε μια συνεργασία όπου το πάθος και η θεατρικότητα γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόσμενους μουσικούς συνειρμούς. Διεισδύουν στο θεατρικό λόγο των Tangos και των Fados, στις φαβέλες της Λατινικής Αμερικής και στα πλακόστρωτα των υπαίθριων τραγουδιστών της Ευρώπης.

Μια παράσταση που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλλιτεχνική αποπλάνηση και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές από το σύνολο των Μ.Μ.Ε. στην καλοκαιρινή περιοδεία του σχήματος!

Μαζί τους οι σολίστες μουσικοί: Θοδωρής Οικονόμου στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, Δημήτρης Χουντής στα πνευστά, Μιχάλης Πορφύρης στο τσέλο , Νίκος Κασσαβέτης στα τύμπανα, Γιώργος Μπεχλιβάνογλου στις κιθάρες και ο Τάσος Κεχαγιάς στο χορό μαζί με την Πέμη Ζούνη. Σκηνοθεσία – Κείμενα: Πέμη Ζούνη.

Σχετικές ειδήσεις
Έλντα Πανοπούλου, Ελένη Πέτα και Τάνια Τρύπη στο Ρυθμος stage
22.12.2016 15:24
Από τις 14 Γενάρη τα Σαββατόβραδα γίνονται μαγικά στο Ρυθμός Stage με την Έλντα Πανοπούλου, την Ελένη Πέτα και την Τάνια Τρύπη σε τραγούδια αγαπημένα, με εικόνες γεμάτες έμπνευση και αγάπη.
Ο Νίκος Ξανθούλης και η Πέμη Ζούνη live στο Half Note
21.11.2016 14:09
Το Half Note παρουσιάζει την παράσταση του Νίκου Ξανθούλη «Αρχαία Λύρα Επέστρεφε - Από την Σαπφώ στην Κική Δημουλά», με εκλεκτή καλεσμένη την ηθοποιό Πέμη Ζούνη και τη μέτζο σοπράνο Μαργαρίτα Συγγενιώτου.
Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης και Ελένη Πέτα για μία συναυλία στο Φράγμα Θέρμης
18.08.2016 11:25
Η σπουδαία μας ερμηνεύτρια Γλυκερία, διαχρονική και κλασσική, παρέα με τον Δημήτρη Μπάση, μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών, και την χαρισματική τραγουδίστρια Ελένη Πέτα, μάς καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι για μια ξεχωριστή βραδιά αυθεντικής διασκέδασης.
O κόσμος σε δύο φωνές: Ελένη Πέτα & Fide Köksal live στο Σφίγγα Music Theater
23.03.2016 14:27
Η Ελένη Πέτα και η Fide Köksal θα ενώσουν τις δύο πλευρές του Αιγαίου και θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του κόσμου, για δύο μοναδικές παραστάσεις το Σάββατο 2 & 9 Απριλίου 2016 στο Σφίγγα Music Theatre.
Η Ελένη Πέτα live στον Ιανό
03.03.2016 15:28
Η Ελένη Πέτα ξεκινάει μια νέα σειρά παραστάσεων στην Ελλάδα, κάνοντας μια στάση στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για δύο μοναδικές βραδιές, στις 11 και 12 Μαρτίου 2016.