Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Αντικειμενικό - Μη Αντικειμενικό

Αντικειμενικό - Μη Αντικειμενικό
Σαράντα τρία έργα Ρωσικής Πρωτοπορίας από τη Συλλογή Κωστάκη του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζονται στη Λευκάδα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Γιορτές Λόγου και Τέχνης, ενός από τα παλαιότερα πολιτιστικά φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Η έκθεση υπό το γενικό τίτλο Αντικειμενικό-Μη Αντικειμενικό έχει ήδη ανοίξει για το κοινό και θα φιλοξενηθεί μέχρι και τις 31 Αυγούστου στην αίθουσα εκθέσεων του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Λευκάδας.

Η έκθεση εντάσσεται στο πρόγραμμα εκθέσεων για την περιφέρεια που στοχεύει στην γνωριμία των φιλότεχνων της περιφέρειας με έργα τόσο της Συλλογής Κωστάκη όσο και των άλλων συλλογών σύγχρονης τέχνης του μουσείου, αποτελεί, δε, συνέχεια προηγούμενων εκθέσεων που διοργάνωσε το ΚΜΣΤ ανά την Ελλάδα (Χανιά, Ρέθυμνο, Λάρισα, Καβάλα, Ξάνθη, Νάουσα, Δράμα).

Σχετικές ειδήσεις
Λήξη για τέσσερις εκθέσεις του ΚΜΣΤ και ένα finissage!
22.02.2017 10:33
Τελευταίες μέρες λειτουργίας για τέσσερις εκθέσεις του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μονή Λαζαριστών, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Β1, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης) και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης.
Παράταση των δύο εκθέσεων του ΚΜΣΤ στη Μονή Λαζαριστών
25.01.2017 12:54
Παρατείνεται έως τις 25 Φεβρουαρίου η λειτουργία των δύο εκθέσεων του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μονή Λαζαριστών, «Γκεόργκι Λιτιτσέφσκι. Υποθετικοί Χοροί» και «Έμπνευση: Ρωσική Πρωτοπορία. Εργαστήριο νέων καλλιτεχνών στο ΚΜΣΤ», ενώ συνεχίζονται οι ξεναγήσεις κάθε Σάββατο στις 12:00 με το εισιτήριο εισόδου.
Το σώμα και άλλες μικρές ιστορίες. H περφόρμανς στις Συλλογές του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην Κρήτη
22.11.2016 11:36
To Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, εγκαινιάζει την έκθεση με τίτλο “Το σώμα και άλλες μικρές ιστορίες. Η περφόρμανς στις Συλλογές του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης”.
Η επανάσταση του χρώματος: νέα έκθεση με έργα της Συλλογής Κωστάκη στο ΚΜΣΤ
07.09.2016 11:38
«Η Επανάσταση του χρώματος», είναι ο τίτλος της νέας έκθεσης-παραγωγής του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, η οποία θα φιλοξενηθεί στη Μονή Λαζαριστών από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2016, σε επιμέλεια της Αγγελικής Χαριστού.
Ξενάγηση σε δύο εκθέσεις του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης
30.06.2016 11:34
Το Σάββατο 9 Ιουλίου, στις 12:00 ξεναγούμαστε στις δύο τρέχουσες εκθέσεις του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μονή Λαζαριστών.