Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία με τους Word of Mouth και τις Σανάδες

Συναυλία με τους Word of Mouth και τις Σανάδες
Το Φεστιβάλ Αθηνών, συνεχίζοντας να μας προσφέρει απλόχερα ήχους του κόσμου, καλεί στο Σχολείον τους Word of Mouth και τις Σανάδες για μια πλήρη ορχηστρική συναυλία!

Εννέα άτομα επί σκηνής που τρέφονται με ήχους και παράγουν ό,τι μια ορχήστρα συν μερικά drum machine, scratches και μία γυναικεία χορωδία , όλα μαζί, χωρίς ούτε ένα μουσικό όργανο. Το human beatbox ντουέτο των Word of Mouth συναντά τις επτά γυναικείες φωνές των Σανάδων σε μια φρενήρη διαδρομή με διασκευές τραγουδιών από όλο τον κόσμο.

Ένα μουσικό σύμπαν που συστέλλεται και διαστέλλεται συμπυκνώνοντας την πολυφωνική παράδοση, τους σύγχρονους πειραματισμούς και τη χιπ χοπ κουλτούρα με ένα και μόνο όργανο: την ανθρώπινη φωνή .

Οι Word of mouth είναι ο Αποστόλης Παντούλας, Bitman και ο Βασίλης Παπούλιας, El Pap Chico, ενώ οι Σανάδες οι Μάτα Κούρτη, Μαρία Κώτη, Μαρία Μελαχροινού, Σπυριδούλα Μπάκα, Σοφία Σαρρή, Μαρία Σταύρακα, Μαριαστέλλα Τζανουδάκη.

Σχετικές ειδήσεις
Idra Kayne, MC Yinka, Jerome Kaluta και Word of Mouth live στο PassPort Κεραμεικός
12.12.2016 17:21
Η Idra Kayne, ο MC Yinka, ο Jerome Kaluta και οι Word of Mouth παρουσιάζουν το “Painted Black” live στο PassPort Κεραμεικός!
3 Χιλιετίες Ελληνική Μουσική: συναυλία από τον ΛύρΑυλο στο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου-Χολαργού
08.07.2016 17:13
Ο ΛύρΑυλος μας προσκαλεί στη συναυλία "3 χιλιετίες ελληνικής μουσικής". Με μια πανδαισία ήχων από 30 αρχαιοελληνικά και παραδοσιακά όργανα, το μουσικό σχήμα ταξιδεύει το κοινό στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα.
Η τρίτη συναυλία της ΚΟΑ στο Κεντρικό Κτήριο του Μουσείου Μπενάκη
12.05.2016 14:54
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, μετά τη συναυλία που έδωσε (στις 7/12) στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη, συνεχίζοντας την πολυετή τους συνεργασία.
Μνήμη: Συναυλία από τους Εx Silentio στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.04.2016 13:33
Συνεχίζοντας την παράδοση των ετήσιων εκδηλώσεών του για το Θείο Πάθος, το Μέγαρο Μουσικής εγκαινιάζει τον φετινό Κύκλο Adagio-Μουσικές για τις μέρες του Πάσχα, με το κορυφαίο σύνολο παλαιάς μουσικής Ex Silentio, το οποίο θα παρουσιάσει τη συναυλία με τίτλο «Μνήμη» το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου (ώρα έναρξης 20:30) στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.
Η ΚΟΑ για τέσσερις συναυλίες στο Μουσείο Μπενάκη
15.03.2016 15:59
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, μετά τη συναυλία που έδωσε (στις 7/12) στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, επιστρέφει με το φετινό θεματικό της κύκλο μουσικής δωματίου «Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία» στο Μουσείο Μπενάκη, συνεχίζοντας τη πολυετή τους συνεργασία.