Ο Πολυχώρος Άγκυρα, σας προσκαλεί, να κάνετε ξεχωριστά τα Σάββατα των παιδιών σας μέσα από τις ιστορίες του Καραγκιόζητου πιο αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων.

Ταξιδέψτε και διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά σας, μέσα από τις ιστορίες του Άθω Δανέλλη.

Πρόγραμμα παραστάσεων:


Σάββατο 28 Ιανουαρίου | Οι δύο Λόρδοι / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη
Ο Καραγκιόζης προσλαμβάνεται στο κοσμηματοπωλείο του κυρίου Καβουράκια μετά από μεσολάβηση του Χατζηαβάτη. Το νέο αφεντικό όμως είναι πολύ ιδιότροπο και τον ταλαιπωρεί. Τη λύση θα δώσουν οι συγγενείς από το Λονδίνο!

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου | Το θαυματουργό ιατρείο / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη
Ο Καραγκιόζης ανακαλύπτει το μεγάλο του ταλέντο στην ιατρική και αποφασίζει, πάντα με τη συνεργασία του αχώριστου φίλου του Χατζηαβάτη να ανοίξει θεραπευτική κλινική!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου | Ο Καραγκιόζης Γραμματικός / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη
Μια Κλασσική κωμωδία στο ρεπερτόριο του Ελληνικού θεάτρου σκιών. Ο Καραγκιόζης, μετά από συνέντευξη στον Πασά, αναλαμβάνει τη θέση του γραμματέα στο εξωτερικό γραφείο του σεραγίου.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου | Τα ογδόντα δύο εντάλματα του Καραγκιόζη / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη
Ο Καραγκιόζης καταζητείται για διάφορα μικροπαραπτώματα και σκανταλιές. Με την βοήθεια του Χατζηαβάτη οργανώνει ένα σχέδιο για να γλυτώσει. Ένα από τα κωμικότερα έργα του Θεάτρου Σκιών.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου | Η Θεία από την Αίγυπτο / Θέατρο σκιών Άθω ΔανέλληO πεθερός του Κάρολου έρχεται από το χωριό για να γνωρίσει την οικογένειά του. Όμως, η μοναδική συγγενής του γαμπρού τον έχει αποκληρώσει. Ο Χατζηαβάτης ζητά τη βοήθεια του Καραγκιόζη. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι αναπάντεχες και γεμάτες γέλιο.

Δώστε στα Σάββατα σας διαφορετικό χρώμα.

Ένα στέκι στο κέντρο της Aθήνας, ο Πολυχώρος Άγκυρα, περιμένει να σας ξεναγήσει.