Ο Ορέστης Ντάντος, έχοντας στα σκαριά έναν καινούριο και πολλά υποσχόμενο δίσκο, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου και μας καλεί σε τρεις μοναδικές γιορτινές εμφανίσεις, την Τετάρτη 21 και 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου.

Ο Ορέστης γεννήθηκε με μουσική και ζει για τη μουσική. Μεγάλωσε με Χατζιδάκι και Λένα Πλάτωνος, σημαδεύτηκε από τους Pink Floyd, τις Τρύπες και τους Last Drive. Πλέον, φτιάχνει τη δική του ιδιαίτερη παρουσία στο νέο ελληνικό τραγούδι αποκαλύπτοντας κάθε φορά νέες πτυχές του ταλαντούχου και πάντοτε ανήσυχου τραγουδοποιού που κρύβει μέσα του. Κομμάτια του έχουν ερμηνεύσει σπουδαίες φωνές, όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Γεωργία Νταγάκη, Ευτυχία Μητρίτσα και πολλοί άλλοι.

Εύστοχος, αφοπλιστικά ειλικρινής, μιλάει απευθείας στην καρδιά μας μέσα από την απλότητα του στίχου και του ήχου του, ο Ορέστης ξέρει να γράφει και να τραγουδά αυτά που σκεφτόμαστε, αυτά που θέλουμε να πούμε και δε λέμε ποτέ.

Στις τρεις του εμφανίσεις, ο Ορέστης θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από κομμάτια του που έχουν ξεχωρίσει, όπως τα «Θα πάω όταν γουστάρω», «Γιατί είναι Σάββατο» αλλά και το «Ανοιχτά» που κέρδισε αμέσως το κοινό, δεν σταμάτησε να ακούγεται στο ραδιόφωνο και τον ανέδειξε σε νικητή του Jumping Fish της Cosmote, τον περασμένο Ιούνιο. Όλα αυτά θα μπολιαστούν αρμονικά μαζί με τα νέα τραγούδια που ετοιμάζει ο Ορέστης για το νέο του δίσκο, μεταμορφώνοντας τη μουσική σκηνή του Νέου κόσμου σε ένα «ανοιχτό» studio με καλεσμένους όλους εμάς για να μας παρασύρει μαζί του σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι…