Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Reality στη σκηνή...

Reality στη σκηνή...
Η Ελληνική Θεαμάτων και το Θέατρο Δωματίου παρουσιάζει στο Φουαγιέ του Παλλάς για πέντε παραστάσεις το καινούριο έργο της Άντζελας Μπρούσκου, Reality, μέσα από το οποίο σχολιάζεται η «πραγματικότητα» όπως αυτή παρουσιάζεται από τα  Μ.Μ.Ε. και τη διαφήμιση. 

Η παράσταση λειτουργεί αποσπασματικά σε μορφή επεισοδίων, με εικόνες, δράσεις, μουσική , συνεντεύξεις από τον κόσμο της show–biz, της μόδας, των περιοδικών life style, των reality shows, την ψυχανάλυση, με άξονα και  κέντρο τον άνθρωπο και το εγώ του.

Η πραγματοποίηση της performance παίρνει μορφή μέσα από τη συνύπαρξη  έξι ηθοποιών που συναντιούνται σε μία ιδανική συνθήκη μιας δεξίωσης που μοιάζει με τηλεπαιχνίδι.

Στην παράσταση ενσωματώνονται επίσης προσωπικά στοιχεία των συντελεστών, με την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών διαμορφώνοντας το  τελικό αποτέλεσμα μέσα από το χιούμορ και την τόλμη που μας επιτρέπει η  θεατρική πράξη. To reality είναι ένα έργο φτιαγμένο από τα σκουπίδια της εποχής μας…

Πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος  Αβαρικιώτης, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος  Νανούρης , Παρθενόπη Μπουζούρη, Άντζελα Μπρούσκου, Μαρία Πανουργιά, Αντρέας Ράμα.

Σχετικές ειδήσεις
Παράταση για δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης
03.06.2016 16:52
Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης η παράσταση «Άσμα Ασμάτων – Μία Νύχτα κάτω από τ’ άστρα» της Όλιας Λαζαρίδου παρατείνεται για δύο επιπλέον βράδια στο Υπόγειο (Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου) και η παράσταση «Noir» της ομάδας «Κι όμΩς κινείται» θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στη σκηνή της Φρυνίχου.
Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη: Πρόγραμμα περιοδείας 2016
16.05.2016 15:24
Η παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη», στην αρχαία ελληνική γλώσσα, που ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι σαν παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και καθήλωσε χιλιάδες θεατές μετά από sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην Ρουμανία, στην Κύπρο και το Βιετνάμ - όπου αποθεώθηκε από το Διεθνές Διπλωματικό Σώμα 27 Πρεσβειών στην ιστορική Όπερα του Ανόι κι έγινε παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός αναδεικνύοντας την αρχαία ελληνική γλώσσα, σε ζωντανή γλώσσα, πρώτη φορά ύστερα από δυόμιση χιλιάδες χρόνια- ξεκίνησε περιοδεία από τον Ιούνιο ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό με 60 προγραμματισμένες παραστάσεις, με την στήριξη και υπό την Αιγίδα του ΚΘΒΕ.
Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
21.04.2016 13:35
«Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη», η παράσταση στην αρχαία ελληνική γλώσσα (με υπέρτιτλους στα νέα ελληνικά και στα αγγλικά) που καθήλωσε χιλιάδες θεατές, μετά από sold παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Κύπρο και το Βιετνάμ όπου αποθεώθηκε στην ιστορική Όπερα του Ανόι, έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για 8 παραστάσεις, από τις 6 έως τις 15 Μαΐου 2016.
Νεκρή Φύση σε Χαντάκι του Φάουστο Παραβιντίνο στο χώρο θεαμάτων Πολυτεχνείο
25.02.2016 14:49
Το έργο «Νεκρή Φύση σε Χαντάκι» του Φάουστο Παραβιντίνο παρουσιάζει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στο χώρο θεαμάτων ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ στο Αίγιο, η θεατρική σκηνή «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» Ακράτας.
Ο Καναπές από τους The Right Bullets στο Θέατρο 104
25.01.2016 11:57
Η ομάδα Όπερας & Μιούζικαλ The Right Bullets παρουσιάζει το Μιούζικαλ «Ο Καναπές», σε κείμενο της Feli Moschos και τραγούδια από την Ελληνική Ροκ σκηνή, κάθε Κυριακή από 31 Ιανουαρίου 2016 στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου 104 στις 18:30 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.