Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και την σειρά Ιστορίες που ζεις δυνατά κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο της Κατερίνας Ζωντανού, Human net σε εικονογράφηση Γιώργου Δημητρίου.

Ο Αντρέας κάνει δύσκολη τη ζωή του Λεωνίδα στο σχολείο. Ο Λεωνίδας δεν αντιδρά. Ο Πέτρος, ο διπλανός του Λεωνίδα, αντιμετωπίζει το δίλλημα: να πάει κόντρα στον φόβο του και να μιλήσει με κίνδυνο να γίνει κι αυτός στόχος ή να πάει κόντρα στη συνείδησή του και να σωπάσει για να προστατευτεί. Είναι άραγε μόνο αυτές οι δυο οι επιλογές που έχει; Με μια Μικρή Άρκτο στο ταβάνι, ένα παιχνίδι στο τάμπλετ και πολλούς ποντικούς στον ορίζοντα, θα καταφέρει ο Πέτρος να βρει έναν άλλο δρόμο;

Μια σειρά που απευθύνεται σε όσους αποδέχονται τη δική τους διαφορετικότητα αλλά και των άλλων, σε όσους θέλουν να ανήκουν κάπου ή απλά να εκφραστούν, αλλά κυρίως σ’ εκείνους που θέλουν να ζουν δυνατά.

Η Κατερίνα Ζωντανού γεννήθηκε το 1972 στην Κουκουνάρα Μεσσηνίας. Σπούδασε Φυσική στο Α.Π.Θ. Ζει στην Καλαμάτα και εργάζεται σε φροντιστήριο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Ο Γιώργος Δημητρίου ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως επαγγελματίας εικονογράφος από το 2003. Έκτοτε έχει εικονογραφήσει πολυάριθμα βιβλία για διάφορους εκδοτικούς οίκους, ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί με εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.