Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Romeo and Juliet”, την οποία λάτρεψε το κοινό στην απευθείας μετάδοσή της στην Ελλάδα, σειρά έχει η μοναδική παράσταση “The Entertainer” του John Osborne, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο ηθοποιό Kenneth Branagh. Η παράσταση θα μεταδοθεί σε όλες τις αίθουσες του δικτύου προβολής στην Ελλάδα, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 21:15.

Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Kenneth Branagh παρουσιάζει από το θέατρο Garrick στο West End τις μοναδικές παραγωγές της πρώτης σεζόν λειτουργίας του νεοσύστατου θιάσου του. Η επιτυχία του έχει ήδη ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Βρετανίας καθώς με το πρόγραμμα των Live δορυφορικών αναμεταδόσεων έχει καταφέρει οι παραστάσεις του να μεταδίδονται σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως. 

Η παράσταση “The Entertainer” του John Osborne, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη να προβάλλεται στο θέατρο Garrick στο West End του Λονδίνου, έχει γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και έχει αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές μετά την πρόσφατη πρεμιέρα της στο Λονδίνο. Η Telegraph έγραψε: «Η παράσταση “The Entertainer” είναι ένας προσωπικός θρίαμβος για τον Kenneth Branagh».

Το αριστούργημα του John Osborne «The Entertainer» μας μεταφέρει στο σκηνικό της μεταπολεμικής Βρετανίας, το οποίο χρησιμοποιεί ο Osborne στο μοντέρνο-κλασικό έργο του για να αναδείξει την εκρηκτικά μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην λάμψη των φώτων της σκηνής και των δεινών που ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην προσωπική του ζωή.

Ο Rob Ashford σκηνοθετεί για μια ακόμα φορά τον Kenneth Branagh στον απαιτητικό ρόλο του Archie Rice, σε μια ακόμα καθηλωτική ερμηνεία του αγαπημένου καλλιτέχνη, ενώ ο Gawn Grainger υποδύεται μοναδικά τον Billy Rice. Μαζί τους οι Lauren Alexandra, Phil Dunster, Yasmin Harrison, Jonah Hauer-King, Pip Jordan, Crispin Letts, Sophie McShera, Greta Scacchi και Kate Tydman.

Σκηνοθεσία Δορυφορικής Μετάδοσης: Benjamin Caron
Σκηνικά & Κοστούμια: Christopher Oram
Φωτισμός: Neil Austin
Ήχος: Christopher Shutt
Μουσική: Patrick Doyle
Χορογραφίες: Chris Bailey
Casting: Lucy Bevan

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας!