Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Boogie Belgique live στο Gazarte

Οι Boogie Belgique live στο Gazarte

Oι αγαπημένοι Boogie Belgique, γνωστοί για τα μοναδικά live band shows που προσφέρουν, άνοιξαν με επιτυχία το Bonjour Athens Dance Festival και τον Avener τον Απρίλιο του 2016 και επιστρέφουν τώρα στο GAZARTE με νέο album!

Οι ειδικοί στα περίτεχνα jazzy samples με vintage drum breaks, λατρεύονται απο το ελληνικό κοινό και δικαίως καθώς μας έχουν προσφέρει μεγάλες επιτυχίες όπως τα Forever & Ever, Once Have I, Swing Thing! Κάθε live τους είναι ένα ταξίδι σε Abstract Hip-Hop/Funk/Electroswing ρυθμούς γεμάτο upbeat tracks με εμφανή την επιρροή από Dj & παραγωγούς όπως οι Parov Stelar, Poldoore και Pretty Lights!

Boogie Belgique είναι το όνομα του Βέλγου παραγωγού/DJ Oswald C.. Ο ξεχωριστός ήχος τους δημιουργήθηκε όταν ξεκίνησε να δημιουργεί συνδέοντας μουσικά στοιχεία της hip hop και dum rythms με τους "κρυφούς θησαυρούς" της swing εποχής.

Στα live του, τη sample-based μουσική του συνοδεύουν τρεις μουσικοί, ο Martijn Vandenbroeck (drums), ο Aiko Devriendt (keys&synth) και ο Cedric Van Overstraeten (trumpet) "παίζοντας" με παλιούς και νέους ήχους.

Ετοιμαστείτε για τo πιο ξεσηκωτικό live!

More Info

www.boogiebelgique.bandcamp.com

Σχετικές ειδήσεις
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Ακύρωση - Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
10.10.2016 14:34
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια!
Gadjo Dilo live στο Gazarte Roof Stage... ξανά!
19.09.2016 17:19
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν με το ξεχωριστό live τους όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια.
Οι Nouvelle Vague live στο Gazarte
15.06.2016 17:01
Οι Nouvelle Vague επιστρέφουν στην Αθήνα με πλήρη σύνθεση για ένα live στο Gazarte, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
Ο Frenic live στο Roof Stage του Gazarte
10.03.2016 13:49
Κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο ρυθμό! Ο Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ανέβει στα decks του Gazarte και θα ξεσηκώσει τα πλήθη!