Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Τώρα! της Tracey Corderoy σε εικονογράφηση Tim Warnes και σε μετάφραση Φίλιππου Μανδηλαρά.

Ο Άρτσι δεν έχει καθόλου υπομονή. Είναι τόσο πολλά αυτά που θέλει να κάνει κάθε μέρα. Και, βέβαια, θέλει να τα κάνει… ΤΩΡΑ!

Με την διασκεδαστική γραφή της Tracey Corderoy και την καταπληκτική εικονογράφηση του Tim Warnes, το “Τώρα!”, με πρωταγωνιστή τον αξιολάτρευτο μικρό ρινόκερο Άρτσι, είναι μια ιστορία που θα βοηθήσει πολλούς γονείς να διαχειριστούν την ανυπομονησία των παιδιών τους και θα θέσει τις βάσεις ώστε να καλλιεργήσουν από μικρή ηλικία την αξία της υπομονής.

Η Tracey Corderoy (Νότια Ουαλία, 1965) είναι βραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Πριν αφοσιωθεί εξολοκλήρου στη συγγραφή εργαζόταν ως εκπαιδευτικός. Ζει κοντά στην πόλη Γκλόστερ της Αγγλίας με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες τους.

Ο Tim Warnes (Λονδίνο, 1971) είναι βραβευμένος εικονογράφος με περισσότερα από σαράντα εικονογραφημένα βιβλία στο ενεργητικό του. Διαμένει στην εξοχή του Ντόρσετ της Αγγλίας μαζί με τη γυναίκα του και τον γιο τους.