Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Reworks 2016: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για το μεγαλύτερο «Reworks» που είδε η πόλη της Θεσσαλονίκης!

Reworks 2016: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για το μεγαλύτερο «Reworks» που είδε η πόλη της Θεσσαλονίκης!

Η δωδέκατη έκδοση του Reworks ολοκληρώθηκε, αφήνοντας πίσω της όμορφες αναμνήσεις και πολλές νέες ιδέες για την επόμενη διοργάνωση. Το Reworks για ακόμα μια χρονιά επιβεβαίωσε τη φήμη του ως το καλύτερο φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής στην Ελλάδα και ως ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Πάνω από 40 acts, συμπεριλαμβανομένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 4 μερές μουσικής και 1 μέρα συζητήσεων και διαλέξεων, 5 διαφορετικές τοποθεσίες μέσα στην πόλη, η προσθήκη του νέου κεφαλαίου του Reworks “Agora”, και η συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “We Are Europe”, καθιστούν το φετινό Reworks μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία και το ανάγουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Χιλιάδες επισκέπτες ήρθαν, διασκέδασαν και έδωσαν παλμό όπως κάθε χρόνο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους επισκέφτηκαν το φετινό Reworks, τους καλλιτέχνες , τους ομηλιτές, τους συνεργάτες και όλο το προσωπικό, για αυτήν την μεγάλη επιτυχία και να υποσχεθούμε μια ακόμη δυνατή διοργάνωση τον επόμενο Σεπτέμβρη.

About Reworks:

Federico Albanese / Reworks Festival was really phenomenal! Thanks a lot for everything!

Solomun / What an energy! What a crowd! Thanks Reworks Festival!

Lambert / Thanks Thessaloniki, thanks Reworks Festival. This was really special!:

KiNK / Greece: one of the best crowds I’ ve had since I travel with my music! Reworks Festival – Thessaloniki, very well done, guys! Thank you for the wonderful experience!

Agoria / Thessaloniki I missed you. Reworks Festival you ‘ve been amazing!

GusGus / Thanks... it was amazing! We ‘ll be thinking of you...

Sefton / What a night! Thanks to Reworks Festival and all the people who came to dance.

Monika / Last night was unbelievable! Thessaloniki and Reworks Festival thank you so much!

Διαβάστε επίσης:

Reworks 2016 στη Θεσσαλονίκη

Αναστάσιος Διόλατζης: Ένα φεστιβάλ δεν πρέπει να μένει στάσιμο, πρέπει να είναι πάντα επίκαιρο

Σχετικές ειδήσεις
14ο Thessaloniki Hip Hop Festival
06.12.2016 11:44
Η μεγαλύτερη γιορτή της Hip Hop Κουλτούρας, το “Thessaloniki Hip Hop Festival 2016”, γνωστό στους φίλους και ως THHF, συνεχίζει να δίνει ρυθμό και χρώμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης για 14η συνεχόμενη χρονιά, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater (στον πολυχώρο του Μύλου).
Reworks 2016 στη Θεσσαλονίκη
18.08.2016 11:35
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβρης, Reworks. Τρείς λέξεις με διαφορετική σημασία άρρηκτα πια συνδεδεμένες με μια ακόμη λέξη. Γιορτή!
8th Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη
12.08.2016 14:54
Το Street Mode Festival, επιστρέφει πιο δυνατό από πότε! Alpha Blondy, Sugar Hill Gang, και άλλα 15 κορυφαία ονόματα! Το μεγαλύτερο open-air-festival της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά!
Reworks 2016: Τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη
20.04.2016 15:37
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβρης, Reworks. Τρείς λέξεις με διαφορετική σημασία άρρηκτα πια συνδεδεμένες με μια ακόμη λέξη. Γιορτή!
Thessaloniki Dance Festival 2016
06.04.2016 16:02
Το μεγαλύτερο festival αγωνιστικού χορού και σεμιναρίων χορού στα Βαλκάνια, το Thessaloniki Dance Festival, πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στα περίπτερα 8 & 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.