Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Αλέξανδρος Μίχος, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Παρασκευάς Θεοδωράκης στην έναρξη του Σταυρού του Νότου

Αλέξανδρος Μίχος, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Παρασκευάς Θεοδωράκης στην έναρξη του Σταυρού του Νότου

Ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Τον Αλέξανδρο Μίχο τον γνωρίσαμε στους 1550, αλλά και από συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες . Εδώ και τρία χρόνια δημιουργεί τα δικά του τραγούδια και εμφανίζεται σε μαγαζιά της Αθήνας. Η Αλεξάνδρα Κόνιακ είναι αναμφισβήτητα μια φωνή και μία παρουσία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Τη γνωρίσαμε το 2008 και φέτος μας παρουσιάζει τα καινούρια της τραγούδια και μας εισάγει στο θεατρικό και δυναμικό τρόπο ερμηνείας της. Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, με το συγκρότημα On the Road, συνεργάστηκε με σπουδαίους έλληνες καλλιτέχνες και πλέον ακολουθεί τη δική του πορεία σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο δυναμισμό και συναίσθημα, σε συνδυασμό με την έντεχνη και τη ροκ μουσική.

Οι 3 νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, βάζουν τη «μαγιά» και συνθέτουν ένα πρόγραμμα που ξεκινά από τις προσωπικές τους επιρροές και παντρεύει μια ποικιλία μουσικών ακουσμάτων, από την ελληνική παράδοση μέχρι το κλασικό ροκ. Εκτός από αγαπημένα κομμάτια και διασκευές που θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αυτό, θα υπάρχουν και οι αναφορές στους προσωπικούς δίσκους και τις πορείες του καθενός από τους τρεις καλλιτέχνες.

Την παρέα τους συμπληρώνει η αγαπημένη πλέον μπάντα του Σταυρού του Νότου, που επί χρόνια κάθε Σάββατο βρίσκεται στη σκηνή του Club και αποτελείται από ένα σπουδαίο επιτελείο μουσικών.

Σας περιμένουμε όλους, πιστοί στο ραντεβού μας, να ξεκινήσουμε και φέτος μια υπέροχη μουσική σεζόν.

Μουσική Επιμέλεια - Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Σαρδέλης & Μουσικοί

Παίζουν οι μουσικοί:
Κιθάρες, Φωνή: Κωστής Πυρένης
Πλήκτρα: Θωμάς Πυρομάλλης
Τύμπανα: Πάνος Σαρδέλης
Μπάσο: Βίκτωρας Κουλουμπής
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Τρομπόνι-Πνευστά: Χρήστος Σπηλιόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Οι Λάργκο στο Σταυρό του Νότου Club
14.12.2016 16:24
Οι ΛΑΡΓΚΟ έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις, την Πέμπτη 22 & 29 Δεκεμβρίου. Θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ΛΑΡΓΚΟ καθώς και τραγούδια που τους έχουν προσανατολίσει μουσικά.
20 Χρόνια Σταυρός του Νότου στην Τεχνόπολη: Όλοι τραγουδούν εδώ!
15.09.2016 11:51
Νέοι καλλιτέχνες προστίθενται στη μεγάλη τριήμερη συναυλία για τα είκοσι χρόνια του Σταυρού του Νότου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Τα Παράθυρα με Θέα επιστρέφουν στο Club του Σταυρού του Νότου
19.05.2016 13:35
Η επέτειος των 20 χρόνων live για τον Σταυρό του Νότου σημαίνει πολλά! Σπουδαίοι καλλιτέχνες πέρασαν από τις τρεις σκηνές του και άφησαν το στίγμα τους στο χώρο, αλλά και στο κοινό που μας στήριξε τόσα χρόνια με την συνεχή παρουσία του.
Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης live στον Σταυρό του Νότου Plus
17.05.2016 12:34
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης, μετά από την πρώτη του sold out συναυλία, επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus το Σάββατο 21 Μαΐου 2016.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.