Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Tardive Dyskinesia: Νέο τραγούδι και lyric video

 Tardive Dyskinesia: Νέο τραγούδι και lyric video

Λίγο πριν από την κυκλοφορία της νέας τους –τέταρτης σε σειρά- πλήρους δισκογραφικής τους κυκλοφορίας “Harmonic Confusion”, οι εγχώριοι prog metallers Tardive Dyskinesia έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη τραγούδι, αυτή τη φορά με τη μορφή lyric video. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι Triangulation Through Impasse” και χαρακτηρίζεται από το πιο μελωδικό και “εγκεφαλικό” ηχόχρωμα που το σχήμα έχει πλέον καθιερώσει σε μέρος του υλικού του.

 

Υπενθυμίζουμε πως το “Harmonic Confusion” είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 9 Σεπτεμβρίου μέσω της Playfalse Records.

 

Οι προπαραγγελίες για το album έχουν ήδη ξεκινήσει στο www.tardivedyskinesia.bigcartel.com, ενώ διαθέσιμο είναι και ένα bundle με T-shirt, σε έκδοση περιορισμένων αντιτύπων.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο facebook page του σχήματος, για ακόμη περισσότερες ενημερώσεις που επίκεινται στο προσεχές διάστημα: www.facebook.com/tardivedyskinesiaband.

 

Σχετικές ειδήσεις
Τhe Slayerking: Νέο lyric video
16.11.2016 10:12
Με ένα εντυπωσιακό lyric video οι Τhe Slayerking, μας συστήνουν την ιστορία του Sargon of Akkad.
1000mods: Νέο τραγούδι και νέα ολοκληρωμένη κυκλοφορία
09.09.2016 15:31
Οι heavy rockers 1000mods έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι, από το επερχόμενο –τρίτο σε σειρά- full length album τους, με τίτλο “Repeated Exposure To…”. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “The Son” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.
Φάρος: Νέο τραγούδι & video clip από τον Κωστή Μαραβέγια
31.05.2016 13:08
Το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο cd του Κωστή Μαραβέγια με γενικό τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.
Οι Tardive Dyskinesia για ένα επετειακό live στο An Club
25.04.2016 17:03
Οι Tardive Dyskinesia θα ανέβουν στη σκηνή του An Club για να γιορτάσουν 10 χρόνια από την κυκλοφορία του “Distorting Point of View”.
Οι Tardive Dyskinesia γιορτάζουν τα 10 χρόνια του ‘Distorting Point of View’ σε Αθήνα και Πάτρα
04.04.2016 14:23
Όσοι παρακολουθούν την prog metal djent σκηνή και όχι μόνο, γνωρίζουν πολύ καλά τους Tardive Dyskinesia και την δωδεκαετή πορεία τους στον χώρο.