Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Κάνουμε Χιούμορ… στο Χυτήριο!

Κάνουμε Χιούμορ… στο Χυτήριο!

Στις 24 και 31 Αυγούστου 2016 σας περιμένουν στο Χυτήριο μερικοί από τους πιο περίεργα χιουμοριστικούς χαρακτήρες της Ελληνικής Επικράτειας για να σας «κάνουν χιούμορ».

 

Ο Σέξπυρ θα σας κάνει χιούμορ με γιoγιο, 

ο Αλέξανδρος Τιτκώβ  θα σας κάνει χιούμορ με εξυπνάδες, 

η Χρύσα Κατσαρίνη θα σας κάνει χιούμορ με ερωτισμό, 

ο Θωμάς Ζάμπρας θα σας κάνει χιούμορ για cinefil, 

ο Άγγελος Σπηλιόπουλος θα σας κάνει χιούμορ με applications και αυτός….

 

Στα dexx ο iPsychos έχοντας χιούμορ θα σας τονίσει την αξία του dj set για χιουμορίστες καρατερίστες…

 

Στις 31 επειδή φεύγει για διακοπές ο Θωμάς Ζάμπρας την θέση του κάνοντας χιούμορ θα πάρει ο Aπόλλων Roach και η κιθάρα του που θα έχει γυρίσει από τις διακοπές…

 

Σας περιμένουν λοιπόν για 2 μοναδικές παραστάσεις τις 2 τελευταίες Τετάρτες του Αυγούστου στο Χυτήριο..

 

Πολύ χιούμορ μιλάμε θα γίνει…Comedy μετά μουσικής και stand up comedy σε overdose, και φυσικά, special guest o νεοεμφανιζόμενος εκ Ελευσίνας ορμώμενος comedy χιπχόπερ με πολύ χιούμορ ΤΩΜ UNIT!

 

Είσοδος 8 ευρώ και οι πόρτες ανοίγουν με λοστό από έξω στις 9 το βράδυ! 

Σχετικές ειδήσεις
04.01.2017 14:32
Οι Ζήσης Ρούμπος και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά από 3 χρόνια συνεργασίας στο ΚΩΜΙΚΟ ΜΠΟΥΜ, ενώνουν δυνάμεις, χιούμορ και φαντασία και παρουσιάζουν από τις 20 Ιανουαρίου -και κάθε Παρασκευή και Σάββατο - στο θέατρο Άβατον , την παράσταση «JERONIMO SPACE:το κυνήγι των Σούσι».
«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» στο θέατρο Άβατον
23.11.2016 11:09
«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» είναι ένας μονόλογος, γεμάτος χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό στον οποίο πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Φραγκιόγλου. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Μακαλιάς και την πρωτότυπη μουσική ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.
Ω, Θεέ μου!, της Ανάτ Γκοβ στο Θέατρο Αριστοτέλειον
14.09.2016 13:28
Τι συμβαίνει όταν ο Θεός κατεβαίνει στη γη για μια απλή ψυχανάλυση; Θα μπορέσει να σώσει τον εαυτό του κι εμάς; Πόση πίστη και χιούμορ χρειάζεται τελικά για να επιβιώσουμε και να βρούμε την ευτυχία;
Γύρισε Πίσω, της Χριστίνας Σαμπανίκου στο Θέατρο Άβατον
22.08.2016 15:23
Η Βίκυ Αδάμου και η Χριστίνα Σαμπανίκου, μετά την επιτυχημένη τους συνάντηση στη μαύρη κωμωδία «Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη», ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν με άπλετο κέφι, χιούμορ και φαντασία το κωμικό, μελλοντολογικό θρίλερ «Γύρισε πίσω».
Socrates Now με τον Γιάννη Σιμωνίδη στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
01.08.2016 15:32
Μετά από 415 παραστάσεις σε 20 χώρες ο διακεκριμένος με ΕΜΜΥ ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης, σε μία παραγωγή του Ελληνικού Θεάτρου της Νέας Υόρκης (Elliniko Thεatro/Greek Theatre of New York) και της Visionary Culture, έρχεται στη Σαντορίνη. Λάβετε θέση στο δικαστήριο της αρχαίας Αθήνας καθώς ο Σωκράτης δικάζεται υπό την απειλή της θανατικής καταδίκης, σε ένα έργο που συναρπάζει το κοινό με το χιούμορ και την αμεσότητα της θεατρικής του απόδοσης.