Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ο Πουπουλένιος, του Μάρτιν Μακντόνα

Ο Πουπουλένιος, του Μάρτιν Μακντόνα
Ένα ημιεγκαταλελειμμένο κτήριο διαμορφώνεται για το ανέβασμα της νέας θεατρικής δουλειάς του Γρηγόρη Χατζάκη, για το σπoυδαίο έργο του Μάρτιν Μακντόνα, ο Πουπουλένιος. Ο Γρηγόρης Χατζάκης σε ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα, που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον με το αριστουργηματικό ψυχολογικό θρίλερ του Μάρτιν Μακντόνα.

Ένας συγγραφέας, σε ένα απολυταρχικό καθεστώς βρίσκεται υπό κράτηση, ως βασικός ύποπτος για μια σειρά φόνων παιδιών, οι οποίοι βασίζονται σε παραμύθια που έχει γράψει… Οι θεατές πρόκειται να βιώσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς στόχος της παράστασης είναι να παρασύρει τους θεατές σε ένα θεατρικό ταξίδι, γινόμενοι μάρτυρες ενός εφιάλτη...  αυτόν του ήρωα του έργου, σε ένα ρεαλιστικό χώρο.

Ο Πουπουλένιος του Μάρτιν Μακντόνα ανεβαίνει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων από μία -πολλά υποσχόμενη- ομάδα νέων ηθοποιών, υπό την καθοδήγηση του Γρηγόρη Χατζάκη.

Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου-Παγκουρέλη, 
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Χατζάκης
, Σκηνικά-Κοστούμια: Δανάη Χατζάκη, 
Μουσική: Χρίστος Θεοδώρου
, Βοηθός Σκηνοθέτης: Δημήτρης Βαρβαντάκης
, Φωτογραφίες: Κωστής Ζάγκας

. Παίζουν: 
Στέφανος Παπατρέχας, 
Χρήστος Κοροβίλας, 
Κατερίνα Χατζάκη, 
Μύρια Χώπλαρου, 
Λήδα Θωμαίδη.
Σχετικές ειδήσεις
Ελευθέριος Βενιζέλος, του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου: Περιοδεία σε επιλεγμένα φεστιβάλ
22.07.2016 15:28
Ο Γιάννης Μόρτζος παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου σε μεγάλα, επιλεγμένα φεστιβάλ της Ελλάδας, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος τον Οκτώβριο του 2016.
Ω… Θεέ μου!, με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Διδασκάλου τον Οκτώβριο στο Θέατρο Αριστοτέλειον
09.06.2016 12:34
Το Θέατρο Αριστοτέλειον θα φιλοξενήσει την προσεχή θεατρική περίοδο, από τον Οκτώβριο του 2016, την παράσταση Ω... Θεέ μου!, με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Διδασκάλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Ελευθέριος Βενιζέλος του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές
25.04.2016 13:21
Στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος παρουσιάζεται από την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 το θεατρικό έργο «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου.
Ο Πατέρας, του Αύγουστου Στρίντμπεργκ στο Θέατρο 104
13.01.2016 12:41
O Γρηγόρης Χατζάκης, μετά τα πολύ επιτυχημένα “Rebeeecca” & “Η Χορευτική Πανούκλα”, επιστρέφει τον Ιανουάριο στο “Θέατρο 104” με το κλασσικό έργο του Αύγουστου Στρίντμπεργκ “Ο Πατέρας”.
Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν, του Μάρτιν ΜακΝτόνα στο Θέατρο Olvio
06.11.2015 10:04
Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν, η μαύρη κωμωαδία του πολυβραβευμένου Μάρτιν ΜακΝτόνα, επιστρέφει για 4η επιτυχημένη χρονιά, από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, αυτή τη φορά στο θέατρο OLVIO, με νέα διανομή.