Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βασίλης Λέκκας στις Μουσικές Δευτέρες στο Στρέφη

Ο Βασίλης Λέκκας στις Μουσικές Δευτέρες στο Στρέφη

Ο Βασίλης Λέκκας ανεβαίνει στο Λόφο του Στρέφη για μία συναυλία με τίτλο Τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο.

Μια βραδιά που “ρίχνει φως” στις πλευρές των δυο συνθετών που έμειναν περισσότερο στην σκιά, μέσα από τραγούδια που αγαπήσαμε, από την στάση της ζωής τους, αλλά και τον λόγο τους.

Επιλογή κειμένων, αφήγηση: Θέμης Ροδαμίτης.

Μουσικές Δευτέρες στο Στρέφη

Ο Λόφος του Στρέφη μετά από χρόνια αποκτά ζωή. Η γειτονιά ζωντανεύει μέσα από πολιτιστικές δραστηριότητες  και την δημιουργία ενός θεσμού με κοινωνικό πρόσωπο. Τέσσερεις μουσικές θεματικές βραδιές που αφορούν την εποχή μας, αφιερώματα σε σημαντικούς συνθέτες, παραστάσεις με χαρακτήρα, καλλιτέχνες που επι σκηνής δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Μουσικές Δευτέρες στο Στρέφη μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Λέκκας και η Σαλίνα Γαβαλά στο Half Note Jazz Club
12.01.2017 15:40
Τι συμβαίνει όταν ο Βασίλης Λέκκας, ένας από τους πιο αξιόλογους ερμηνευτές της γενιάς του, συναντά επί σκηνής την αισθαντική τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά; Η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις: FILM NOIR. Οι δύο ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους για μας χαρίζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη ήχους και εικόνες που προκαλούν συναισθήματα.
Ο Βασίλης Πρατσινάκης στο Βελβεντό Κοζάνης
11.08.2016 15:53
Ο Βασίλης Πρατσινάκης θα βρεθεί για μία συναυλία στο Μετόχι στο Βελβεντό, την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016.
Τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο: Ο Βασίλης Λέκκας στο Φεστιβάλ Τήνου 2016
10.08.2016 14:31
Ο Βασίλης Λέκκας, στις 11 Αυγούστου 2016, ερμηνεύει για τους φίλους του Φεστιβάλ Τήνου τραγούδια με λυρικό και επαναστατικό περιεχόμενο.
Songs of Love and Sorrow, της Κυβέλης Καστοριάδη και του Ορέστη Καλαμπαλίκη στο Λόφο του Στρέφη
07.07.2016 11:57
Οι Μουσικές Δευτέρες στον Στρέφη φιλοξενούν την Κυβέλη Καστοριάδη και τον Ορέστη Καλαμπαλίκη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη συναυλία «Songs of Love and Sorrow».
Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη
07.06.2016 12:58
Μία εναλλακτική πρόταση στην καλοκαιρινή διασκέδαση στην πόλη αποτελεί ο κύκλος εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από 13 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου.