Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Play your guitar Carlos Santana!

Play your guitar Carlos Santana!
Το νέο ακούστηκε σαν φήμη από εδώ και από εκεί, αλλά μία επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του Carlos Santana αρκεί για να διαπιστώσετε και οι ίδιοι ότι στη σχετική σελίδα για την ευρωπαϊκή περιοδεία του έχει ανακοινωθεί ότι η 8η του Ιούλη ανήκει στην Αθήνα!

Η ιστοσελίδα (http://www.santana.com/) αναφέρει ότι στις 8 Ιουλίου ο Carlos Santana θα βρεθεί στην Αθήνα για μία συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, το οποίο - γράφουν - ότι βρίσκεται στο Φάληρο, οπότε αμέσως αναρωτιόμαστε μήπως και τελικά εννοούν το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Πληροφορίες πιο κατατοπιστικές θα έχουμε σύντομα, οπότε θα ξεκαθαριστεί και η ακριβής τοποθεσία. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε πάντως είναι ότι πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό γεγονός, που θα συμπληρώσει το συναυλιακό καλοκαίρι, με τους απερίγραπτους ήχους της κιθάρας του κ. Santana...

Αναμένουμε για περισσότερα λοιπόν!

Σχετικές ειδήσεις
BLNK invites you to PLAY @ Ρομάντσο
06.05.2016 15:34
Παρατηρώντας το παιχνίδι και την επίδραση αυτού στη ζωή του ανθρώπου, η ομάδα BLNK αντιλαμβάνεται το clubbing ως μια μορφή ενήλικου παιχνιδιού και δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία παντρεύει την τέχνη με την rave κουλτούρα, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο.
Live για την υποστήριξη των αστέγων στο Death Disco
22.03.2016 13:26
Η ιστοσελίδα Contagiousness.gr γιορτάζει στις 27 Μαρτίου 3 χρόνια δράσης και στήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη και μαζί με τα Reflections οργανώνουν ένα φιλανθρωπικό live με σκοπό την ενίσχυση του «Προγράμματος Στήριξης Αστέγων» του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Κλίμακα” στο Death Disco.
Ο John Abercrombie και ο Rudy Linka live στο Gazarte
08.03.2016 13:57
Δύο "guitar masters" στη σκηνή του GAZARTE! John Abercrombie and Rudy Linka. Δύο μεγάλοι δεξιοτέχνες της κιθάρας στη σκηνή του GAZARTE. Ο λυρικός ήχος του Rudy Linka συναντά τον ηλεκτρικό ήχο του John Abercrombie και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον μοναδικό! Με ιδιαίτερη αδυναμία στον αυτοσχεδιασμό, μας καλούν σε ένα ευφυές «παιχνίδι» όπου η Jazz αποκτά νέα χροιά!
Οι StarWound live στο Booze
02.03.2016 15:34
Μετά την επίσημη παρουσίαση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς “Miles to Walk”, οι StarWound έρχονται για πρώτη φορά στο Booze την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.
Glass House - We Play Your Wish στο The Christmas Factory
30.12.2015 13:14
Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 (ανήμερα των Φώτων), από τις 16.00 μέχρι τα μεσάνυχτα, 10 Έλληνες και Ολλανδοί DJs θα βρεθούν μαζί πίσω από τα deck, στο Christmas Factory (Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων).