Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

1ο Φεστιβάλ Χορού Latin & Ballroom

1ο Φεστιβάλ Χορού Latin & Ballroom

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιούλη μας καλεί να ετοιμαστούμε για μια εμπειρία που θα ταράξει τα καλοκαιρινά νερά. Γιατί για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα διοργανώνεται Φεστιβάλ Χορού που συμπεριλαμβάνει χορούς latin, ballroom, salsa, bachata, Αργεντίνικο τάνγκο , Zumba, oriental, καθώς και aqua aerobics, stretching, και φυσικά ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Χοροί του κόσμου» στο Δρέπανο, Ναυπλίου, από την Παρασκευή 1 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 3 Ιουλίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο τριήμερο με σεμινάρια , εκδηλώσεις και πάρα πολύ χορό.

Πιστοποιημένοι και έμπειροι χοροδιδάσκαλοι θα παραδώσουν σεμινάρια και παραστάσεις ποικίλων χορών latin, ballroom, και όχι μόνο, ενώ οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις αναμένονται να εξάψουν ακόμη περισσότερο τις καλοκαιρινές μας βραδιές σε ένα μοναδικό πανελλαδικά Φεστιβάλ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές για την διαμονή των μελών του, καθώς και νέων μελών, σε κοντινά ξενοδοχεία, ξενώνες, κάμπινγκ, ακόμη και δεντρόσπιτα.

Κάντε σύντομα κράτηση για να επωφεληθείτε τις ασυναγώνιστες τιμές και να ζήσετε με πάθος μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Λίγα λόγια για τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Χοροί του κόσμου"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα και με τους μηδαμινούς πόρους του από τα μέλη του, έχει παράσχει βοήθεια σε οργανισμούς όπως στο Πίκπα της Βούλας, στην Αμυμώνη, στην Ανοιχτή Αγκαλιά, και στη Δρώ.

Ο Σύλλογος αναλαμβάνει οικειοθελώς την διεκπεραίωση κοινωνικού έργου, κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς που διέπουμε και θέλοντας όσο μπορεί μέσω των μελών του να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας και την κοινωνία γενικότερα.

Σχετικές ειδήσεις
22o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Οι πρώτες παραστάσεις και παράλληλες εκδηλώσεις
08.07.2016 10:38
Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 σηκώνει την αυλαία του το 22o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, και καλεί τον κόσμο του χορού και το φιλότεχνο κοινό να παρακολουθήσουν τις 11 παραστάσεις του με τις 8 διεθνείς και ελληνικές ομάδες σύγχρονου χορού και τις 18 παράλληλες διοργανώσεις του.
Latin, Ballroom, Salsa & Tango Argentino από το ΕΜΠ στον Πολυχώρο Άννα-Μαρία Καλουτά
28.06.2016 13:29
O Χορευτικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα παρουσιάσει την ετήσια χορευτική παράσταση των τμημάτων Latin/Ballroom, Salsa & Tango Argentino.
22o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
06.06.2016 14:07
Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, με νέα Καλλιτεχνική διευθύντρια την Κατερίνα Κασιούμη, διοργανώνεται από τις 15 έως τις 26 Ιουλίου 2016, και προσκαλεί το φιλότεχνο κοινό και τον κόσμο του χορού να παρακολουθήσουν το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμά του και να συμμετάσχουν ενεργά στα σεμινάρια και στις παράλληλες εκδηλώσεις του.
Φεστιβάλ Φέγγαρος 2016 στην Κύπρο
27.05.2016 15:28
To πολυαναμενόμενο φεστιβάλ Φέγγαρος, ένα από τα κορυφαία καλοκαιρινά φεστιβάλ στο νησί επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά!
Akropoditi DanceFest 2016: 4o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Χοροθεάτρου στη Σύρο
17.05.2016 14:10
Το Κέντρο Χορού, σύγχρονης έκφρασης και δημιουργίας και το Χοροθέατρο Ακροποδητί, μετά την ίδρυση του θεσμού «Φεστιβάλ Χορού – DanceFest Akropoditi» και την υλοποίηση ήδη τριών Φεστιβάλ στη Σύρο, διοργανώνουν το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Χοροθεάτρου που θα λάβει χώρα στη Σύρο, από τις 11 ως τις 24 Ιουλίου του 2016.