Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση της Alina Teodorescu στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριντζή

Έκθεση της  Alina Teodorescu στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριντζή

Από την Τετάρτη 8 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 η MLV ART Consultancy παρουσιάζει την έκθεση της Alina Teodorescu με τίτλο “Squirrels jump on the roofs of my eyes, and the threads of early light follow” στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριντζή, στην Κηφισιά.

Τα έργα είναι μια επιλογή διαφορετικών τεχνοτροπιών, αποτελούμενα από λάδι σε καμβά, ακρυλικό σε χαρτί, ακρυλικό σε γυαλί και ψηφιακές εκτυπώσεις, τα οποία επιτρέπουν στο θεατή να δει και να νιώσει την δυναμική τους.

Στην παρούσα έκθεση η Alina ξεδιπλώνει στο έπακρο την αισθητική της τεχνική σε άμεση σχέση με τον χώρο. Πρόκειται για μια αμφιταλάντευση ανάμεσα στην αμαρτία και τις αρετές, το φως και τις σκιές, την αυγή και το λυκόφως. Στην ουσία όμως είναι μια μεταφορά για να αναρωτηθούμε τις πραγματικές αξίες της ζωής , όπως αυτές φιλτράρονται και αποδίδονται στα έργα της. Πιο συγκεκριμένα το να έχεις τη δυνατότητα να ζεις ευδιάθετα ενώ ο εσωτερικός σου κόσμος διχάζεται και συνταράσσεται από τις αντιθέσεις. Κατά τη διαδικασία αυτή το φάσμα του χρόνου επεκτείνεται και πολλές φορές ακόμα παγώνει, με σκοπό να αναλύσει κάθε εμπειρία σε άπειρα σχήματα και χρώματα ενώ παράλληλα την καταγράφει πνευματικά.

H Alina Teodorescu (γεν. 1982 στην πόλη SlanicMoldova της Ρουμανίας), είναι μία καλλιτέχνης που εκφράζεται μέσω παραδοσιακών και ψηφιακών μέσων, η οποία ζει και εργάζεται στο Λονδίνο έχοντας μια οκταετή διεθνή καριέρα στην εσωτερική διακόσμηση. Σπούδασε Art & Design  στο Βουκουρέστι, το Μιλάνο και το Λονδίνο και από το 2012 και εξής ασχολείται αποκλειστικά με τη ζωγραφική.

Σχετικές ειδήσεις
Έρως Ήρως: ομαδική εικαστική έκθεση στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου
08.02.2017 15:05
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 19.00 εγκαινιάζεται στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου η ομαδική εικαστική έκθεση Έρως Ήρως σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Ίριδας Κρητικού και οργάνωση του Ιδρυτή του Μουσείου και συλλέκτη Κωστή Σχιζάκη
Επανεκκίνηση: έκθεση του Βαγγέλη Παππάς στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
21.10.2016 15:42
To Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, παρουσιάζει την έκθεση του Βαγγέλη Παππά με τίτλο “Επανεκκίνηση”.
Έκθεση Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Εικαστικών Τεχνών ΑΣΚΤ
28.06.2016 10:58
Οι τελειόφοιτοι του Μεταπτυχιακού Εικαστικών Τεχνών, της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, εκθέτουν τις διπλωματικές τους εργασίες, στην αίθουσα Νίκος Κεσσανλής της ΑΣΚΤ, από τις 7 έως τις 12 Ιουλίου.
Εκθέσεις Εργαστηρίων Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Ηλιούπολης 2016
06.06.2016 12:28
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» σας καλεί να παρευρεθείτε στην ετήσια Έκθεση των εικαστικών εργαστηρίων του.
Απόφοιτοι 2012-2013: Έκθεση του Τμήματος Εικαστικών στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
14.04.2016 14:13
Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης «Απόφοιτοι 2012-2013» του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 στις 7:30 μ.μ. στον εκθεσιακό χώρο «Νίκος Κεσσανλής» της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.