Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ξεκινούν την περιοδεία τους “Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα” στον Κήπο του Μεγάρου το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο “Κύτταρο Live” της Αθήνας.

Η παράσταση που θεωρείται πια σταθμός στα μουσικά μας δρώμενα, θα ξαναστηθεί σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα και πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών φωτίζοντας τις καλοκαιρινές μας νύχτες με τραγούδια και χορούς, ανταμώματα και ξεφαντώματα.

Δυο καλλιτέχνες, δυο πορείες,  δυο βετεράνοι, συναντιούνται επί σκηνής σε μία ιστορική παράσταση από αυτές που θυμόμαστε για πάντα. Το μαγικό ραβδί του Διονύση Σαββόπουλου και η υπέροχη φωνή της Ελένης Βιτάλη μας χαρίζουν αξέχαστες νύχτες ελληνικού καλοκαιριού.

Μαζί τους: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες- μπουζούκι), Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς) Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά)

Ηχος: Γιάννης Τούντας, Μιχάλης Αλεξάκης

Φώτα: Περικλής Μαθιέλης, Φίλιππος Τρέπας

Παραγωγή: Ελένη Καλέση- CRICOS Productions & Cultural Management

ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ*

Κυριακή 11/06 στον Κήπο του Μεγάρου
Παρασκευή 08/07 & Κυριακή 10/07 Κύπρος
Τετάρτη 20/07 Σάμος
Τετάρτη 03/08 Μυτιλήνη
Σάββατο 20/08 Σάνη Χαλκιδικής
Σάββατο 27/08 Πρέσπες
Δευτέρα 29/08 Θέρμη Θεσσαλονίκης

* Είναι πιθανό να υπάρξουν τροποποιήσεις στο πλάνο της περιοδείας, για τις οποίες θα ενημερωθείτε άμεσα εφόσον προκύψουν.