Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΜΗ - ART: εικαστική έκθεση από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πολυχώρο TABYA

ΑΚΜΗ - ART: εικαστική έκθεση από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πολυχώρο TABYA

Στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης που διοργανώνει ο τομέας “Art & Design” του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, οι σπουδαστές της ειδικότητας 3D ANIMATION παρουσιάζουν έργα τους σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση, η οποία εγκαινιάζεται στις 27/05/2016 στον Πολυχώρο TABYA.

Οι νέοι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες με τη φρέσκια ματιά τους εμπνέονται από τις αξίες και τα χαρακτηριστικά ανθρώπων της καθημερινότητας, των «υπέρ – ηρώων» της εποχής μας!

Νέες τεχνικές, ζωγραφικά έργα, Graphic Novels, θα κερδίσουν για μία ακόμη χρονιά τις εντυπώσεις . Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν καλλιτέχνες, γραφίστες, διακοσμητές και δημοσιογράφοι.

Σε καιρούς γεμάτους διλήμματα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δίνει τη δική του υπεύθυνη απάντηση με το έργο των σπουδαστών του και τις διακρίσεις που ακολουθούν και προβάλλουν την Ελλάδα διεθνώς.

ΑΝΙΜ Β  “Graphic Novels”

Οι σπουδαστές κλήθηκαν να γράψουν σενάριο , να δημιουργήσουν χαρακτήρες και να σχεδιάσουν το πρώτο τους ολοκληρωμένο Graphic Novel.

ΑΝΙΜ Δ “Super heroes of today”

Οι σπουδαστές κλήθηκαν να ετοιμάσουν έργα γύρω από το θέμα υποτιθέμενων ή υπαρκτών ηρώων της εποχής μας, σύμφωνα με τον τρόπο που αυτοί βλέπουν τον κόσμο.

Συντελεστές – Συμμετέχοντες:

ΤΜΗΜΑ: ΑΝΙΜ Β
Βασιλειάδης Γεώργιος
Βογιατζής Αθανάσιος
Θεοδωρίδης Ιωάννης
Νάτσης Δημήτριος
Χαρακτσή Ελπίδα
Βεράκη Μαρία – Ελένη
Πλιάκας Πάρις

ΤΜΗΜΑ: ΑΝΙΜ Δ
Βαγενάς Δημήτρης – Κωνσταντίνος
Γαβρηιλίδου μαρία
Γούργου Εριφύλη
Κισνιαρίδου Σοφία
Μανούσης Βασίλειος
Τσιτσιμπίκος Πέτρος – Ηλίας
Τσιγκιαούρ Μαρία
Χατζημάρκου Δύδια
Χατζημάρκου Άρτεμις
Χρυσάφη Χριστίνα

Διακόσμηση
Χρήστος Πατελίδης, σπουδαστής Διακόσμησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Επιμέλεια
Κωνσταντίνα Καπανίδου, Εικαστικός -  Καθηγήτρια Art & του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Σχετικές ειδήσεις
Two Pages: Nomadic Sketchbooks: Ομαδική έκθεση στο Tabya
01.07.2016 12:12
Η έκθεση Two Pages: Nomadic Sketchbooks, που διοργανώνεται στα πλαίσια του 6ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Τυπογραφίας & Οπτικής Επικοινωνίας, παρουσιάζει από τις 6 Ιουλίου 2016 στο Tabya, το πρότζεκτ “Two Pages”.
Αθήνα. Η Πόλη μου: Έκθεση των σπουδαστών φωτογραφίας του ΑΚΤΟ
27.06.2016 13:06
Οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΑΚΤΟ παρουσιάζουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στον Πολυχώρο Palmier Bistro, την έκθεση “Αθήνα. Η Πόλη μου” την οποία επιμελήθηκε ο καθηγητής τους Γιάννης Γιαννακόπουλος.
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.
Η ζωή είναι αλλού: έκθεση των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη
31.05.2016 12:58
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ο Τομέας Φωτογραφίας διοργανώνουν την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της σχολής με τίτλο Η ζωή είναι αλλού, και μας προσκαλούν σε μια εκδήλωση που θα είναι γεμάτη δημιουργικότητα.
4 us only not: έκθεση της πλατφόρμας The ArtLoft
28.04.2016 12:42
Η εικαστική πλατφόρμα "TheArtLoft" παρουσιάζει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00 την ομαδική έκθεση ζωγραφικής "4 us only not” στον εικαστικό πολυχώρο “The Loft”, στο κέντρο της Αθήνας.