Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Μπίλης, νέα προβολή στο Cinemarian

Μπίλης, νέα προβολή στο Cinemarian

Η δραματική ταινία μικρού μήκους Μπίλης συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του London Greek Film Festival και παρουσιάζεται για μία ακόμα φορά στο κοινό της Αθήνας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων και πριν συνεχίσει την πορεία του στα ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ. Για μία μόνο προβολή , την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, στις 20:30, στην ανεξάρτητη αίθουσα για ταινίες μικρού μήκους του κινηματογράφου CINEMARIAN.

 

Η ταινία Μπίλης πραγματοποιήθηκε από μία ομάδα νέων δημιουργών, εν μέσω και σε πείσμα των capital controls και των δημοψηφισμάτων. Ο Νικόλας Νικελάκης και ο Χρήστος Μαραθιάς, δύο νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί ερμηνεύουν τους ρόλους της σκοτεινής αυτής ταινίας. Το σενάριο υπογράφει ο πολυβραβευμένος για τα θεατρικά και λογοτεχνικά του έργα, Κύπριος συγγραφέας Μιχάλης Νικολάου. Η σκηνοθεσία είναι του γνωστού σκηνοθέτη, ηθοποιού, θεατρικού συγγραφέα και σπαθογράφου, Χάρη Γεωργιάδη.

 

Το σύστημα… Αυτό να επικρίνετε και να καταδικάσετε… Αυτό που υποκρίνεται ότι νοιάζεται!

 

Πατέρας και γιος συγκρούονται σφοδρά μπροστά στα κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος. Τι θα γίνει όταν ο ένας από τους δύο αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να επουλώσει τις πληγές της ψυχής του; 

 

Ένας αμείλικτος πόλεμος ανάμεσα στο καλό και το κακό ξεκινάει, υπάρχει όμως πραγματικός νικητής; Δύο χαρακτήρες κλεισμένοι σε ένα σώμα , παλεύουν με το σκληρό ζήτημα της παιδικής κακοποίησης, προσπαθώντας να ισορροπήσουν.

 

Σενάριο: Μιχάλης Νικολάου / Σκηνοθεσία: Χάρης Γεωργιάδης / Διεύθυνση φωτογραφίας & Οπερατέρ: Μιχαήλ Τζωρτζάτος / Μουσική , Ψαλμούς & Σχεδιασμός ήχου: Ελευθερία Ζάβαλη / Μοντάζ: Χάρης Γεωργιάδης - Μιχαήλ Τζωρτζάτος / Υποτιτλισμός: Γιώργος Καράμπαλης / Βοηθός σκηνοθέτη & Σκριπτ: Θοδωρής Σκαρής  / Μπουμ: Νίκος Σονίδης / Μακιγιάζ: Χρύσα Μιχαηλίδου / Βοηθός παραγωγής: Καλλιρρόη Καρούντζου / Επικοινωνία: Social Mouse

 

Παίζουν: Νικόλας Νικελάκης - Χρήστος Μαραθιάς

Διάρκεια 24 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
08.12.2016 12:21
Στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας της Αγγελικής Κουρούνη «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.
Αδιακρισίες / Indiscreet: Υπαίθρια προβολή στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
01.08.2016 16:23
Η προβολή της ταινίας “Αδιακρισίες / Indiscreet (1958)” θα γίνει την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, στις 21.00, στο Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ, στο πλαίσιο των υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών της σειράς Park your Cinema.
Ποιος σκότωσε τον Χάρι, του Alfred Hitchcock: Υπαίθρια Προβολή στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
25.07.2016 17:06
Η προβολή της ταινίας “Ποιος σκότωσε τον Χάρι / The Trouble With Harry (1955)” του Alfred Hitchcock θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, στις 21.00, στο Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ, στο πλαίσιο της σειράς Park your Cinema.
23.03.2016 11:42
Με αφορμή την προβολή της Ιρανικής ταινίας «Ταξί στην Τεχεράνη» του Τζαφάρ Παναχί, στο Αλκυονίς New star art cinema, από Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016, σας δίνουμε την ευκαιρία να συνδυάσετε την προβολή με περσικό φαγητό από το Περσέπολις.
5 δεκαετίες, 50 ταινίες / Η δεκαετία του ’30: Λήξη αφιερώματος με την «Αστέρω» & τις S.W.I.M.
02.03.2016 12:57
Στο πλαίσιο της «μικρής λέσχης» της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, το αφιέρωμα «5 δεκαετίες, 50 ταινίες/Η δεκαετία του ‘30» κλείνει με την προβολή της ταινίας Αστέρω, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.