Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Desert Monks live @ Kookoo

Desert Monks live @ Kookoo

Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 η σκηνή του Kookoo υποδέχεται τους Desert Monks για παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά αλλά και επιλεγμένα covers αγαπημένων τραγουδιών. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Orin Kilo με τη μπάντα του, με Rock’n Roll διάθεση και το EP του "Do That Shake". Να είστε εκεί!

 

DESERT MONKS

 

Οι Desert Monks σχηματίστηκαν στα τέλη του 2015 στην Αθήνα, στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να συγχωνεύσουν μια σειρά από μουσικές και αισθητικές πτυχές κάτω από ένα οικείο, αλλά μοναδικό, ήχο .

Η μουσική τους επικεντρώνεται στο Rock και τα subgenres του, με τη διακριτική παρουσία των στοιχείων που προέρχονται από το διαφορετικό ηχητικό και καλλιτεχνικό υπόβαθρο του κάθε μέλους.

Meditate in the land of sand…

 

A.Ntroulias (Guitar/Lead Vocals)

T.Paraskevopoulos (Bass/Vocals)

V.Bougiatiotis (Guitar)

K.Amargianitakis (Drums)

 

ORIN KILO

 

Το πρώτο EP Album του Orin Kilo "Do That Shake" έχει κυκλοφορήσει!!! Ένα Rock n' Roll album με ήχο και στυλ που μας φέρνει αναμνήσεις από τις δεκαετίες των 60's,70's και 80's.

Ο Orin Kilo γεννήθηκε 10 Σεπτεμβρίου το 1992 στην Αθήνα και ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των 12 χρονών. Σπούδασε Τεχνολογία Ήχου και Μουσικών Οργάνων στο ΤΕΙ Κεφαλονιάς όπου και ξεκίνησε τις live εμφανίσεις του σε ξενοδοχεία, μπαράκια, φεστιβάλ, γάμους και ιδιωτικά party.Σαν καλλιτέχνης γράφει και άλλα είδη μουσικής όπως Tango , Bossanova, Ambient, Funk/Soul και jazz. Οι συνεργασίες του έως σήμερα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και γνωστά ονόματα όπως οι Blues Wire και ο Στέλιος Μαγαλιός. Μεγάλες επιρροές του Orin Kilo είναι οι BB King, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Chuck Berry, Little Richard, Ray Charles, Michael Jackson, Stevie Wonder, James Brown και πολλοί άλλοι.

 

Orin Kilo (Lead Guitar/ Vocals)

Alexandros Ladianos (Bass Guitar/ Backing vocals)

Sebastian Kizito (Rhythm Guitar/ Backing vocals)

EIlias Arapoglou (Drums)

Σχετικές ειδήσεις
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στην Galerie Δημιουργών
04.01.2017 16:59
Ο Πολυχώρος Τέχνης “Galerie δημιουργών ” φιλοξενεί την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish για ένα μοναδικό live με μεσογειακές μουσικές το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στο Θέατρο Πέτρας
07.06.2016 13:09
Το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bèdioui με την μπάντα της The Desert Fish.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στον πολυχώρο WORK
29.03.2016 14:44
Ο Πολυχώρος Τέχνης “WORK” φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bèdioui με την μπάντα της The Desert Fish, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.