Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Εισιτήριο σε Αναμονή στους κινηματογράφους Αλκυονίς και Στούντιο

Εισιτήριο σε Αναμονή στους κινηματογράφους Αλκυονίς και Στούντιο

Η NEW STAR θέτει σε λειτουργία το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ με αφετηρία την προβολή της ταινίας το « Ντοκιμαντέρ των Νεόπτωχων», του Τάκη Μπαρδάκου που προβάλλεται από την Πέμπτη 21/4 στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema .

 

Κάποιος που έχει την δυνατότητα, μπορεί να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο μόνο με 3 ευρώ, για κάποιον που ο κινηματογράφος και γενικότερα οι τέχνες μοιάζουν με άπιαστο όνειρο. Η επιθυμία μας είναι το κύμα αλληλεγγύης να στραφεί και προς τον πολιτισμό. Το εισιτήριο σε Αναμονή ισχύει για όλες τις προβολές στο Αλκυονίς new star art cinema και στο Στούντιο new star art cinema.

 

Να περιμένεις πια δε γίνεται, είναι αργά πολύ! 

Βοήθα τον εαυτό σου βοηθώντας μας: Κάνε πράξη 

Την αλληλεγγύη!

ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ

 

Μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης που ξεκίνησε με καφέ και τρόφιμα σε αναμονή στην Ιταλία την δεκαετία του 40 και διαδόθηκε και σε άλλες χώρες.

 

Στην χώρα μας η δράση Καφές σε Αναμονή ξεκίνησε να εφαρμόζεται από το  περιοδικό δρόμου Σχεδία, που υποστηρίζει άστεγους και άπορους. Ευκαιρία να δώσουμε και μια άλλη διάσταση, εισιτήριο για σινεμά σε αναμονή!!! Έρχεστε στους κινηματογράφους  Αλκυονίς new star art cinema και Στούντιο new star art cinema, κόβεται το εισιτήριο των 3 ευρώ και το προσφέρετε σε όποιον δεν έχει τη δυνατότητα να πάει σινεμά.

Σχετικές ειδήσεις
«Ο Καυκασιανός κύκλος με την κιμωλία» του Μπρεχτ στο Αλκυονίς
09.01.2017 15:21
«Ο Καυκασιανός κύκλος με την κιμωλία» του Μπρεχτ σκηνοθεσία του Peter Kupke από τη NEW STAR από 12 έως 25 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Αλκυονίς new star art cinema.
Η Μεγάλη Αναμονή, του Piero Messina
25.10.2016 17:27
Η Μεγάλη Αναμονή (L’ Attesa), η νέα ταινία του Piero Messina, κυκλοφορεί στους από τη Strada Films την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016.
Ίνγκριντ Μπέργκμαν x 4: Βραδιά αφιερώματος στην Αλκυονίδα
24.08.2016 11:18
Στις 29 Αυγούστου 2016, ημερομηνία γέννησης και θανάτου της αξεπέραστης ΙΝΓΚΡΙΝΤ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ η NEW STAR θέλοντας να τιμήσει την βραβευμένη με τρία ΟΣΚΑΡ ηθοποιό, παρουσιάζει 4 από τις καλύτερες ταινίες της, αποκλειστικά στο "ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema" με ενιαίο εισιτήριο.
Αφιέρωμα για τα 120 χρόνια από τη γέννηση του Χάουαρντ Χόκς σε Ζέφυρο και Αλκυονίδα
25.05.2016 13:03
Η NEW STAR τιμά τον σκηνοθέτη Χάουαρντ Χόκς και παρουσιάζει τρεις από τις σημαντικότερες ταινίες του στους ιστορικούς κινηματογράφους ΖΕΦΥΡΟΣ και ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema από τις 26 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου 2016.
Τιμητική εκδήλωση-προβολή ταινιών για τον Ροβήρο Μανθούλη στο Στούντιο new star art cinema
21.04.2016 13:44
Τον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη Ροβήρο Μανθούλη, τιμάμε για την 60χρονη προσφορά του στον κινηματογράφο, με δύο ταινίες την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στις 20:00 στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ new star art cinema.