Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Κρίστη Στασινοπούλου, Στάθης Καλυβιώτης & Σχήμα ΝΥΝ live στο Underflow Record Store & Art Gallery

Κρίστη Στασινοπούλου, Στάθης Καλυβιώτης & Σχήμα ΝΥΝ live στο Underflow Record Store & Art Gallery

Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου η Κρίστη Στασινοπούλου, ο Στάθης Καλυβιώτης & το Σχήμα ΝΥΝ παίζουν για δυο βραδιές στην Αθήνα, στο Underflow.

Έχουμε πάνω από έναν χρόνο να εμφανιστούμε στην Αθήνα, γιατί ετοιμάζαμε τον καινούργιο μας δίσκο με τίτλο ΝΥΝ που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο από την εγγλέζικη δισκογραφική εταιρία Riverboat Records / World Music Network για όλον τον κόσμο.

Το ΝΥΝ περιλαμβάνει και πάλι τραγούδια δικά μας, σε μουσική του Στάθη και στίχους της Κρίστης, όπως και οι υπόλοιποι τέσσερεις δίσκοι μας πριν το Greekadelia, Ταξιδοσκόπιο, Τα Μυστικά των Βράχων , Ηχοτρόπια, Υφαντόκοσμος.

Μαζί με την καινούργια μας μπάντα , Σχήμα ΝΥΝ, ανεπίσημα και πριν την κυκλοφορία του δίσκου, θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά τα καινούργια αυτά τραγούδια στο Underflow στην Αθήνα. Αμέσως μετά φεύγουμε για την Δανία, για να παίξουμε την Παρασκευή (13/5) στο κλαμπ Huset της πόλης Esbjerk, κεντρικό λιμάνι της Β. Θάλασσας στην δυτική ακτή της Δανέζικης χερσονήσου, και το Σάββατο (14/5) στο Global, γνωστό κλαμπ  της παγκόσμιας world music σκηνής, στην Κοπεγχάγη.

Το Underflow στην οδό Καλλιρόης, ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, είναι ένας καινούργιος διώροφος χώρος, στημένος από φίλους της ανεξάρτητης ροκ σκηνής και των ραδιοφώνων της, που έχει ήδη γίνει στέκι. Στην ισόγεια αίθουσα λειτουργεί το δισκάδικο και η γκαλερί , με εκθέσεις, σπάνια βινύλια, και cd, μουσικές εκδόσεις, μπαράκι για καφέ ή ποτό και πολυθρόνες, ενώ στον κάτω χώρο (χωρίς τσιγάρο εκεί) μπροστά από διάσπαρτες καρέκλες, μαξιλάρες ή όρθιους, γίνονται τα live.

Τα live στο Underlfow αρχίζουν αυστηρά και από άποψη, στις 9:00μμ και τελειώνουν πριν κλείσει το μετρό.

Και τις δύο βραδιές θα ξεκινήσουμε στις 9:00 με τα τραγούδια από το ΝΥΝ, ενώ στο δεύτερο μέρος θα παίξουμε γνωστά κομμάτια από τους προηγούμενους δίσκους μας.

Παρακαλούμε τους φίλους που ενδιαφέρονται να ακούσουν τα καινούργια τραγούδια μας, να έρθουν έγκαιρα, ώστε αν θέλουν, να προλάβουν με την ησυχία τους, να χαζέψουν τα βινύλια κλπ, να πάρουν από το μπαρ το ποτό τους, να καπνίσουν το τσιγάρο τους, και στις εννέα ακριβώς, θα κατέβουμε στην κάτω αίθουσα που θα αρχίσουμε να παίζουμε.

Κρίστη Στασινοπούλου: φωνή , Ινδικό αρμόνιο, μπεντίρ
Στάθης Καλυβιώτης: λαούτο, electronics, live looping, πλήκτρα
Ντίνος Ζούμπερης: μπάσο , τσαμπούνα
Σόλης Μπαρκή: κρουστά

www.krististassinopoulou.com
www.facebook.com/Kristi.Stassinopoulou

Σχετικές ειδήσεις
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος στο Kremlino
20.12.2016 10:53
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος θα βρεθούν για μία live εμφάνιση στο Kremlino, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Ο Στάθης Αρτινός live στο Σταυρό του Νότου
21.10.2016 13:44
Ο Στάθης Αρτινός έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Club του Σταυρού του Νότου, έτοιμος να στήσει μια δυναμική ατμόσφαιρα που φέρνει έντονα τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου.
Μαρία Λατσίνου - Μια Ανάσα Μετά… live στο Underflow
10.10.2016 13:44
Η Μαρία Λατσίνου συγκεντρώνει στις συναυλίες της ένα αφοσιωμένο και σταθερό κοινό που την παρακολουθεί συστηματικά. Πρώτη εμφάνιση της για αυτή τη σεζόν, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Underflow Record Store & Art Gallery.
Gravitysays_i, Κρίστη Στασινοπούλου & Schema NYN στη Δονούσα
25.08.2016 12:21
Η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης με την μπάντα τους, συναντούν τους Gravitysays_i σε μία δυνατή ατμοσφαιρική βραδιά την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 στον Κέδρο Δονούσας.