Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

From Alpha to Omega: έκθεση graffiti στην Toss Gallery

From Alpha to Omega: έκθεση graffiti στην Toss Gallery

Η Urbanact υλοποιεί μια ιδιαίτερη graffiti-lettering έκθεση στη Toss Gallery, με παράλληλες δράσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση αποτελεί μια αναφορά στις ρίζες του γκράφιτι και στους δημιουργούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεχίζουν να «σημαδεύουν» τη συγκεκριμένη σκηνή στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην έκθεση συμμετέχουν 30 Έλληνες και ξένοι Graffiti artists οι οποίοι παρουσιάζουν τα πρωτότυπα έργα τους στο Ελληνικό κοινό. Τα έργα τυπώνονται σε 5 μοναδικά αντίτυπα, τα οποία και πωλούνται σε συμβολική τιμή, στηρίζοντας τους ίδιους τους καλλιτέχνες .

Συμμετέχουν από το εξωτερικό:

ATA BOZACI / BOE / BOND /  CERN / DELTA / KENT / LOOMIT / MODE2 / MRWOODLAND /  RESO / SMASH137

Και από την Ελλάδα:

APSET / AΡΤΕΜΙΟS / ASHOS / BLAQK / CAZE / COINS / DASK / ELATO-TWIS / IOYE / JASONE / JOLA / KEZ / LIVE2 / LUNE / NADE / NASTWO / ONEBRAN / ΟΡΓΗ / POIZTWO / SAME84 / SENOR / TAM  / YOKER

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:

* Σεμινάριο sketch graffiti για όσους θέλουν να μυηθούν στην τέχνη του γκραφιτι, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, ώρα 8.30 στο χώρο της έκθεσης. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο: carpediemact@gmail.com

* Kληρώσεις δώρων: γκραφιτι δώρα και μια υποτροφία από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.  Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο carpediemact@gmail.com ή να παραλάβουν δωρεάν κουπόνια κλήρωσης στο χώρο της έκθεσης την ημέρα των εγκαινιών

* Μουσική και προβολή ταινιών

* Τοιχογραφίες στο walloffame στη Χιλής στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κυριακή 10 Απριλίου 2016.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Urbanact.gr <> facebook.com/graffitilettering
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Toss Gallery / Coctail Bar La Doze

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση του Ιάσονα Βενετσανόπουλου στην Image Gallery
23.01.2017 11:48
O Ιάσονας Βενετσανόπουλος παρουσιάζει στην Image Gallery τη δεύτερη ατομική του έκθεση με τίτλο “There is another world, but it is inside this one” σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης, Ματίνας Χαραλάμπη.
Kiki’s Instagram Moments: Έκθεση φωτογραφίας στην Chalkos Gallery
16.11.2016 17:29
Η ατομική έκθεση της Κικής Χούρου εγκαινιάζεται την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, στον όμορφο νέο χώρο Chalkos Gallery και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.
Ανακαλύπτοντας το παρελθόν: Τοπίο και Νεκρή φύση: Έκθεση στην MaLou Art Consulting & Gallery
08.11.2016 11:28
Η MaLou Art Consulting & Gallery παρουσιάζει μια σειρά ομαδικών εκθέσεων με τίτλο ‘’Ανακαλύπτοντας το παρελθόν’’. Στην πρώτη έκθεση θα παρουσιαστούν επιλεγμένα έργα Ευρωπαίων, Ρώσων και Ελλήνων καλλιτεχνών του 20ου αιώνα με θέμα ‘’Τοπίο και νεκρή φύση’’ από τη συλλογή της MaLou Art Consulting & Gallery.
Εμμονές και Σύμβολα: έκθεση της Βάνας Φερτάκη στην Alma Gallery
07.09.2016 12:25
Μια ξενάγηση στην ιδιαίτερη εικαστική γλώσσα της Βάνας Φερτάκη επιχειρεί η έκθεση “Εμμονές και Σύμβολα” που θα εγκαινιαστεί στη gallery alma, στην Αθήνα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20.00.
Everything is Con-temporary: έκθεση του Nar στην Exit Gallery
25.05.2016 10:50
Η Exit Gallery από το Σάββατο 28 Μαϊου και για ένα μήνα θα φιλοξενεί τη νέα ατομική έκθεση του Nar, με τίτλο «Everything is Con-Temporary», σε επιμέλεια της Δώρας Βασιλάκου.