Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!

Ηλεκτρική εξωστρέφεια και διονυσιακοί σταθμοί της παράδοσης, τρυφεροί διάλογοι κιθάρας-φωνής, και απογειωτικές κορυφώσεις, δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια σύγχρονων δημιουργών, παραδοσιακά αλλά και λαϊκά, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της μουσικής παράστασης.

Από τον Στυλίτη, τα Έρημα Κορμιά και τα Μεταξωτά, από τον Πεχλιβάνη και την Ευχή του Νίκου Παπάζογλου, μέχρι το Έρωτά μου Αγιάτρευτε του Τάκη Σούκα και τη Δάφνη του Ψαρογιώργη,  κάθε τραγούδι και ένα νέο μουσικό τοπίο που ξεσηκώνει, γοητεύει και γοητεύεται από τον σφυγμό, το πάθος και το όνειρο της μουσικής.

Η παρέα που αποτελεί τον Γόη του Θησείου είναι ο Παναγιώτης Μανουηλίδης, στις διασκευές, ενορχήστρωση, μπάσο, κιθάρες, τραγούδι, ο Θάνος Καζαντζής, τύμπανα, ηλεκτρονικά , ο Κώστας Νικολόπουλος, κιθάρες, ο Νίκος Παπαϊωάννου, τσέλο, λαούτο και ο Γιώργος Δούσος, πνευστά.

Η Μελίνα Κανά μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έχει δώσει μεγάλες και σπουδαίες στιγμές, με τραγούδια σύγχρονων δημιουργών που την εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή, όπως ο Μανώλης Ρασούλης, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου.


Οι συνεργασίες της πολλές και σημαντικές από τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, τον Παντελή Θαλασσινό ως τον Στάμο Σέμση ,τον Νίκο Μαμαγκάκη, τον Θοδωρή Κοτονιά, τον Κώστα Παρίση της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας που την κατατάσσει στις σημαντικότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες.